Ēdinātāji cep kūkas velopasākumam Kuldīgā [1]

Gatavojoties velotūristu pasākumam „Velodiena Kuldīgā", pilsētas ēdināšanas uzņēmumi un kafejnīcas cep kūkas ar velo tematiku un gatavo īpašas cenas velobraucēju ēdināšanai.

Jau iepriekš ziņots, ka 22.05.2010 notiks šobrīd Latvijā lielākais nekomerciālais velobraucēju saiets – brauciens „Velodiena Kuldīgā” ar devīzi: „Kuldīga. Holande. Eiropa. Domā zaļi!", kura mērķis ir veicināt veselīgu dzīvesveidu un velobraukšanu kā alternatīvu pārvietošanās veidu Latvijā.

Šogad, vērojot faktu, ka uz pasākumu piesakās divreiz vairāk velobraucēju nekā pērn, sarosījušies Kuldīgas ēdināšanas uzņēmumi, cits citu apsteidzot cenu piedāvājumos.

Tā, piemēram, ēdināšanas uzņēmums „Staburadze”, Liepājas ielā 8, gatavo īpašo pusdienu piedāvājumu velobraucējiem, kur divi ēdieni kopā pasākuma dienā izmaksās 1,35 LVL. Velobraucējs šajā piedāvājumā varēs izvēlēties divus no trīs ēdieniem,- īpašo dienas velobraucēju zupu ar saldo jeb arī otro ēdienu ar saldo ēdienu, kas šajā vietā vispopulārākais ir zemeņu krēms ar vaniļas mērci.

Kafejnīca/picērija „Ķengurs”, Liepājas ielā 9, pārsteigs velobraucējus ar visdemokrātiskāko cenu karsti ceptām picām. 22.maijā „Velosipēdistu pica”, 30 cm diametrā, šeit maksās 1,20 LVL. Tāpat jebkurš apmeklētājs varēs te saņemt Coca-Cola dzērienu, ņemot to kopā ar otro ēdienu ar 20% atlaidi.

Bārs –klubs „Stenders” , Liepājas ielā 3, piedāvās savu kvasa bāra auto, dēvētu par operatīvo lauku virtuvi jeb tautā atpazīstamo sarkano retro ugunsdzēsēju bāra busiņu, kurā velobraucēji varēs iegādāties ne tikai kvasu, bet arī „Velobraucēju draugu komplektu” četrām personām. Draugu komplektā ietilps lielā pica 50 cm diametrā, 4 x 0,3L Coca Cola dzērieni par komplekta kopējo cenu 6,90 LVL. Tāpat busiņš tirgos kartupeļu daiviņas ar gurķu vai pikanto mērci pēc izvēles ar vienas porcijas cenu tikai 1 LVL.

Atraktīvas atlaides un piedāvājumi top arī Kuldīgas restorānos „Pagrabiņš” un „Metropole”, kas gaidīs velobraucējus Velodienas laikā līdz velai vakara stundai. Uzņēmums „ELVI” katru gadu cep īpašo velobraucēju kūku ar pasākuma logotipu.

Pasākumu „Velodiena Kuldīgā” rīko Kuldīgas tūrisma attīstības centrs kopā ar Kuldīgas novada domi, Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Nīderlandes Karalistes vēstniecību un SIA „Velokurjers”. Pasākumu atbalsta Zviedrijas vēstniecība Latvijā. Šobrīd velo pasākumam vietnē http://velo.kuldiga.lv/ reģistrējušies vairāk kā 880 dalībnieki, kas ir nebijis skaits, salīdzinot ar velopasākuma reģistrēšanos tempiem iepriekšējos gados. Pērn pavisam dienas un naktsbrauciena pasākumā kopā piedalījās 847 dalībnieki. Šogad, pasākuma rīkotāji, spriežot pēc straujās pieteikšanās ātruma, plāno, ka varētu būt vairāk nekā 1000 dalībnieku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 es 07/14/2010 00:13 tikai ne picas kengura - tur veca gala, draugs eda un palika slikti. labak nerisket


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48779821sec.