Priekulē notiks pirmais MTB velomaratons

Šā gada 7.maijā Priekules novada TIC sadarbībā ar Priekules veloklubu rīko Pirmo Priekules MTB velomaratonu. Maratona maršruts vedīs pa 2010.gada rudenī jaunizveidoto velomaršrutu – Priekule – Mazgramzda – Aizvīķi un atpakaļ. Ar šo pasākumu Priekules novadā tiks atklāta jaunā tūrisma sezona.

Dalībnieki varēs pieteikties - tie tiks sadalīti pa visu vecumu grupām - tiem būs iespēja samērot savus spēkus un izturību dažādās maratona klasēs – Sporta (45 – 60 km), Amatieru (45 – 60 km), Tautas (20-35 km) un Velotūrisma (līdz 15 km). Sporta klasē aicināti piedalīties Latvijas MTB velobraucēji, kas gatavi parādīt savu meistarību ne tikai ātrā braukšanā, bet arī dažādu šķēršļu pārvarēšanā. Tautas klasē aicinām piedalīties visus, kam tuvs velosipēds , bet īpaši Priekules pilsētas un novada iedzīvotājus, ģimenes ar bērniem, kam kopā patīk aktīvi atpūsties un reizē izbaudīt pavasarīgos dabas skatus pa ceļam - Mazgramzdas un Aizvīķu apkārtnē.

Dalībnieku reģistrācija maratonam sāksies no plkst. 9:00, bet starts tiks dots plkst.12:00 Priekules Zviedru vārtos. Tiesnešu pakalpojumus un laika kontroli nodrošinās SIA ‘’SPORTLAT’’. Tehnisko apkalpošanu un servisu nodrošinās SIA ‘’Velokurjers’’, kas būs pieejami visā trases garumā.

Pasākuma mazākajiem dalībniekiem un tiem, kas šoreiz nedosies sava spēka un izturības pārbaudījumos velomaratonā , piedāvāsim piedalīties dažādās radošajās aktivitātēs – laukumā, Vaiņodes ielas galā, kas kalpos arī par maratona drošu finiša vietu. Bērni varēs izbaudīt lēkāšanas priekus piepūšamā atrakcijā un piedalīties jautrā veiklības braucienā, būs Vides mājas darbnīcas un Tukuma lidmodelistu klubs, kurās dalību varēs ņemt visi, kam patīk radošas nodarbes.

Ap plkst.15.00 sāksies maratona finišs, kad visi kopā sagaidīsim maratona dalībniekus, kas būs veikuši īsākus un garākus maratona posmus, kam par godu uzstāsies divas rokgrupas – ‘’Mana teritorija’’ no Priekules un ‘’No Title’’ no Liepājas. Sporta, Amatieru, Tautas un Velotūrisma klašu uzvarētājus gaida pārsteiguma balvas no pasākuma sponsoriem un organizatoriem. Pasākumu atbalstīs Priekules novada dome, SIA ‘’Sportlat’’, SIA ‘’Velokurjers’’, SIA ‘’IMC’’, SIA ‘’LPB’’ Priekules maizes ceptuve, SIA ‘’JD tehnika’’, SIA ‘’Zviedru vārti’’, biedrība ‘’Pārcēlājs’’, Priekules veloklubs, organizācija ‘’Lettlands Vänner’’.

Galvenais nosacījums ir labs garastāvoklis un vēlēšanās piedalīties maratonā, sev piemērojot starta noteikumos noteiktās attiecīgās klases. Vislielākā uzmanība jāpievērš savai drošībai – neaizmirstiet līdzi paņemt veloaizsargķiveri, bez kuras nebūs iespējams piedalīties maratonā.

Tiksimies 7.maija rītā Priekulē - Zviedru vārtos, reģistrācija no plkst. 9:00 – būs labs pasākums visiem!

Jaunākai informācijai par Priekules velomaratonu sekojiet līdzi - www.mtbpriekule.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60738802sec.