BalticBike popularitāte gada laikā strauji pieaugusi

Pašapkalpošanās velonomā BalticBike jūnijā velosipēdi tika nomāti jau 3043 reizes, kas ir gandrīz 20 reizes vairāk nekā pērn jūnijā, kad BalticBike velonoma tika atklāta. Līdz ar to ir pārspēts iepriekšējais rekords, kad šī gada maijā velosipēdi tika nomāti vairāk nekā 2000 reizes.

Atzīmējot BalticBike gada jubileju, velonoma piedāvā piecus īpašus velomaršrutus, lai Rīgas un Jūrmalas tūristi un arī iedzīvotāji izbaudītu pilsētu skaistumu no velosipēdista skatu punkta. Maršruti piedāvā iepazīt Rīgas vēsturisko centru, Rīgas centra un Pārdaugavas parkus, Brīvdabas muzeju, kā arī apskatīt Jūrmalas ievērojamākos objektus. Velomaršrutu kartes atrodamas BalticBike mājaslapā www.balticbike.lv sadaļā Kur atrast.

Jau tika ziņots, ka kopš šī gada aprīļa līdz 70% ir pieaudzis vietējo iedzīvotāju īpatsvars, kas izmanto velosipēdus. BalticBike velosipēdi arvien vairāk tiek izmantoti, lai nokļūtu no viena nomas punkta uz otru. Tas liecina, ka pateicoties konkurētspējīgajai velosipēdu nomas maksai 0,70Ls stundā, BalticBike velosipēdu kā alternatīvā pārvietošanās līdzekļa popularitāte Rīgas un Jūrmalas iedzīvotāju vidū pieaug.

BalticBike velosipēdi šosezon jau pieejami 19 novietnēs Rīgā un Jūrmalā. Precīzu novietņu atrašanās vietu iespējams aplūkot BalticBike mājaslapā www.balticbike.lv.

BalticBike velosipēdi ir domāti gan tiem, kas vēlas vienkārši nesteidzīgi aplūkot pilsētu, gan tiem, kam jādodas darīšanās, taču gribas to darīt ātri, izvairoties no sastrēgumiem un videi draudzīgā veidā. BalticBike velosipēdu izīrēt ir ērti un vienkārši – piereģistrējoties internetā www.balticbike.lv vai zvanot uz +371 67788333. Paņem velosipēdu vienā novietnē, lieto, cik ilgi vēlies, un novieto citā novietnē. Nomas maksa tiek aprēķināta par katru stundu, norēķins notiek ar kredītkarti. Plašāka informācija: www.balticbike.lv.

airBaltic piedāvā BalticBike sadarbībā ar www.nextbike.de – pieredzējušu publiskās velonomas sistēmu nodrošinātāju Vācijā, Austrijā un Jaunzēlandē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Avis
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.62726021sec.