Norisināsies Rīgas velo fotorogainings

Sestdien, 2015. gada 22. augustā, pie Olimpiskā centra pirmo reizi norisināsies Rīgas velo fotorogainings.  Pasākuma laikā komandas, kuras sastāvēs no diviem cilvēkiem, pārvietojoties uz riteņiem un izmantojot karti, brīvi izvēlētā secībā Rīga meklēs izvietotus kontrolpunktus, kuriem piešķirtas dažādas vērtības. Iepriekšējā pieteikšanās mājas lapā velofoto.lof.lv turpināsies līdz pat sacensību norises dienas rītam.

Velofotorogainings ir riteņbraukšanas orientēšanās komandu sporta sacensības, kur noteiktā laika periodā, brīvi izvēlētā secībā Rīgā dalībnieki apmeklē un atzīmējas izvietotos kontrolpunktus, kuriem piešķirtas dažādas vērtības. Aktīvās atpūtas cienītāji sacensībām izmanto speciāli izgatavotu Rīgas karti bez ielu un vietu nosaukumiem, kā arī ēku numuriem.

Sacensības notiks Rīgas teritorijā uz ziemeļiem no Brīvības ielas. Teritoriju norobežo Juglas upe, Ķīšezers, Mīlgrāvis, Daugava. Sacensību mērķis ir savākt pēc iespējas lielāku punktu vērtību summu. Distancē dalībnieki pārvietojas tikai un vienīgi ar velosipēdiem, ievērojot satiksmes noteikumus.

Starts sacensībām tiks dots pulksten 17:30 Rīgā pie Olimpiskā centra. Reģistrācija  būs atvērta jau no 16:30. Sagaidāms, ka pirmie dalībnieki finišēs ap pulksten 20:30. Apbalvošanas ceremonija norisināsies 25. Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobrauciena laikā Siguldā, 6. septembrī.

Iepriekšējā pieteikšanās aizraujošajām sacensībām mājas lapā velofoto.lof.lv turpināsies līdz pat sacensību rītam 22. augustā. Rīkotāji aicina pieteikties laicīgāk, tādējādi ietaupot uz dalības maksas apmēru. Tāpat ierobežots ir arī komandu skaits, kas varēs piedalīties sacensībās. Mājas lapā atrodams arī nolikums un cita svarīga informācija.

Rīgas velo fotorogainingu, kas ir oficiālais Latvijas Riteņbraucēju Vienības velobrauciena partneris, organizē Latvijas Orientēšanās federācija un Latvijas Riteņbraukšanas federācija. Sacensības atbalsta Olimpiskais centrs un Jāņa sēta.

Sacensību mājas lapa: http://velofoto.lof.lv/

Facebook notikums: https://www.facebook.com/events/965713876821496/


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.10116792sec.