Pasaulē iecienītākais pludmales un pilsētas velosipēdu zīmols Electra ienāk Latvijā

Atverot veikalu Electra Style iepirkšanās centra Sky&More otrajā stāvā, sevi Latvijas tirgū pieteicis vienīgais pasaulē tik populārā velosipēdu zīmola Electra pārstāvis Baltijas valstīs. Electra velosipēdi pārējo vidū izceļas ar stilīgumu, elegantumu, krāsainību un reizē ar līdz šim nepārspētu komfortu. Electra Style klāstā ir gan plaša pilsētas velosipēdu kolekcija, sākot no klasiskās Amsterdamas, līdz pat krāsainajam Pajama Party un Butterfly, gan īpaši pludmales velosipēdi kā sievietēm un vīriešiem, tā bērniem, jauniešiem un pāriem braukšanai divatā vai pat trijatā.

Electras velosipēdu, tā interesantā un unikālā dizaina dēļ iecienījušas tādas pasaulē zināmas slavenības kā Dženifera Lopesa, Parisa Hiltone, Dženifera Anistone un citas. Arī Latvijā jau daudzi ir novērtējuši pasaulē pazīstamo Electra velosipēdu, kas nereti tiek pielīdzināts Mercedes-Benz klases automobilim.

"Ja reiz esi izbraucis ar Electru, izjutis komfortu, tad nebūs vēlme izvēlēties kādu citu zīmolu. Ekskluzīvi, stilīgi un uzreiz pamanāmi, tie ir velosipēdi ar izteiktu raksturu. Electras krāsainā daudzveidība ne tikai padara braukšanu par īstu baudu, bet arī izceļ ikviena īpašnieka personību," stāsta Evija Kosīte, veikala Electra Style līdzīpašniece.

Electra velosipēdi izceļas ar to unikālo dizainu, ērto sēdekli, kā arī kvalitatīvajām, no dabīgās ādas veidotajām detaļām un dekoriem. Šie spēkrati ir vienīgie visā pasaulē, kuru ražotājs velosipēda rāmim nodrošina mūža garantiju. Electra veidotāji īpašu uzmanību pievērsuši un velosipēdu pielāgojuši tā, lai ikviens brauciena laikā justos ērti un komfortabli - ķermenis nebūtu saliekts, rokas atrastos stabilā un atbrīvotā, savukārt kājas komfortablā pedāļu mīšanas pozīcijā.

Electra zīmolu, izstrādājot velosipēda nianses un pilnveidojot tā aprises, pirms 17 gadiem Amerikā radīja divi vācieši Benno Benzigers (Benno Baenziger) un Džīno Erforts (Jeano Erforth), kuru radītais meistardarbs ir spējis iekarot un jau labu laiku noturēt līderpozīcijas pārējo velosipēdu zīmolu vidū.

Electra Style veikalā iespējams ne tikai izvēlēties sev piemērotāko velosipēdu, bet arī izmēģināt to nelielā izbraucienā pa iepirkšanās centra Sky&More otro stāvu. Turklāt turpat uz vietas, veikala telpās, tā darbinieki veic arī divriteņu tehnisko apkopi un remontu - sākot no riepu piepumpēšanas, līdz pat smagāku tehnisko defektu konstatēšanai un novēršanai.

Līdz ar velosipēdu un tā aksesuāru veikala Electra Style atvēršanu, Sky&More izveidojis arī īpašu velosipēdu novietni iepirkšanās centra telpās, tādējādi kļūstot par vēl draudzīgāku iepirkšanās centru velosipēdistiem.

"Domājot par iepirkšanās centra klientiem, kuri atbalsta veselīgu dzīvesveidu un iepirkties dodas uz sava velosipēda, kā arī īpaši rūpējoties par divriteņu drošību, centra 2. stāvā esam izveidojuši speciālu velo novietni. To uzrauga centra apsardze gan klātienē, gan novēro video kamerās. Ceļš līdz velo stāvvietai ir apzīmēts ar īpašām zīmēm, vēršot klientu uzmanību un aicinot atstāt savus spēkratus īpaši tiem paredzētajā stāvvietā," norāda iepirkšanās centra Sky&More direktore Ārija Avota.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Jūrmalas TIC
,


Līvānu TIC
,


Gulbenes novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46958804sec.