Par sniega jaunumiem Reiņa trasē stāsta Agnis Vītols

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Agni Vītolu, atpūtas kompleksa Reiņa trase mārketinga vadītāju uz interviju par jaunumiem trasēs, sniega daudzumu, apmeklētāju plūsmu un piedāvājumiem latviešu un ārvalstu tūristiem.

Travelnews.lv: Kas jauns Reiņa trasē? Vai apmeklētāji jau aktīvi slīpē trases? Kad saradās pirmie apmeklētāji – vai uzreiz ar pirmo sniegu?

Agnis Vītols: Reiņa trase sezonu sāka 26. novembrī, kad uz pirmo sniegu sabrauca vairāk apmeklētāju nekā gaidījām. Kopš sezonas atklāšanas apmeklētāju katru nedēļu kļūst arvien vairāk un mēs varam piedāvāt arvien vairāk pakalpojumu, jo atvēršanas dienā bija atvērta tikai puse no galvenās trases, bet šodien jau varam piedāvāt divas trases kalnu slēpotājiem, AXA bērnu parku ar lentas pacēlāju, distanču slēpošanas apli, kameršļūkšanu un inventāra nomu, kā arī instruktoru pakalpojumus.

Travelnews.lv: Kurš no Reiņa trases pakalpojumiem ir pats populārākais? Cik stundas apmeklētāji vidēji pavada kalnā?

Agnis Vītols: Populārākā ir kalnu slēpošana un ar to saistītiepakalpojumi, kamuz pēdām min distanču slēpošana,kas pēdējo gadu laikā ir kļuvusi par tautas ziemas sporta veidu. Visu gadu laikā popularitāte ir veidojusies no trašu apkopes kvalitātes. Vidējais apmeklētāju atrašanās laiks uz kalna ir divas stundas.

Travelnews.lv: Kāda ir tehnika, ko jūs izmantojat Reiņa trases apkopei? Vai šogad parādījušās kādas jaunas vienības?

Agnis Vītols: Sniegu ražojam ar četriem sniega pūtējiem (TechnoAlpin) un trases veido, līdzina 2005./06. gada sezonā iegādātais Latvijā pirmais jaunais Pisten Bully sniega traktors.

Travelnews.lv:Kas no Reiņa trases piedāvājuma ir domāts ģimenēm ar bērniem? Vai tās pie jums ir laipni gaidītas?

Agnis Vītols:Ģimenēm ir domāta Reiņa trase! Jo katram šeit atradīsies kāds atpūtas veids, ko darīt – tētis uz kalnu slēpēm, mamma distanču slēpošanā, bērns AXA bērnu slēpošanas skoliņā vai bērnu istabā. Un pēc tam visi kopā var aiziet izbaudīt kameršļūkšanu un pēc tam sasildīties, paēst kafejnīcā.

Travelnews.lv: Kā ir ar maltītes iespējām Reiņa trasē? Vai pie jums var garšīgi paēst?

Agnis Vītols: Reinī ir gan mazā kafejnīca viesu namā ar uzkodām un siltiem dzērieniem, gan lielā kafejnīca pie galvenās trases ar gardu ziemas ēdienkarti un dzērienkarti. Domāju, ka kafejnīcā arī katrs atradīs kaut ko sev piemērotu. Vērts pieminēt, ka abās kafejnīcās ir lieliska iespēja visu vērot un izbaudīt no malas caur lielajiem, stiklotajiem logiem, kas vērti uz trasēm.

Travelnews.lv: Kā jūs vērtējat tūrismu ziņu portālu Travelnews.lv un tūrisma industrijas ziņu portālu TurismaBizness.lv?

Agnis Vītols: Tie ir tūrisma nozares attīstību veicinoši portāli, informatīvi ceļveži nozares aktualitātēs un domāju, ka katram tūrisma nozarē iesaistītajam, sākot ar administratori un beidzot ar vadītāju, ir noderīgi iepazīties ar portāliem.

Vairāk informācijas par viesnīcu Reiņa trasi iespējams atrast interneta vietnē www.reinatrase.lv.

www.reinatrase.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


Vidzemes Tūrisma asociācija
,


CelojumuBode.lv
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.02175403sec.