Itālijā varēs slēpot visu cauru gadu [1]

Itālijas reģions Lombardija ir paziņojusi par savu plānu celt lielu slēgto kalnu slēpošanas kompleksu. Šis komplekss atradīsies Bergamo pilsētas rajonā (45 km uz ziemeļaustrumiem no Milānas). Kompleksā, kurš darbosies visu cauru gadu, ietilps divi nobraucieni 650 m garumā ar 130 m augstuma starpību.

Projekts paredz arī viesnīcu kompleksa celtniecību ar tai nepieciešamo infrastruktūru, kas būs noderīga gan sportistiem, gan šī sporta veida cienītājiem. Tāpat šeit plānots ir izveidot slēpošanas muzeju. Projekts paredz, ka viena stunda vizināšanās ar kalnu slēpēm izmaksās orientējoši 25 eiro. Projekta autori rēķinās, ka ikgadu šo kompleksu apmeklēs 180-200 tūkstoši interesentu. Kompleksa atvēršana ir ieplānota 2015.gadā un tā izmaksas varētu sasniegt 50 miljonus eiro.

Kompleksa celtniecība tiks izmantotas pašas modernākās innovatīvās tehnoloģijas, ņemot vērā projekta ekoloģisko aspektu. Tiek iecerēts, ka mākslīga sniega aparāti atradīsies zem zemes, kas kā apgalvo projekta īstenotāji, praktiski nenodara kaitējumu apkārtējai videi.

Jāatzīme, ka Itālija ir viena no populārākajām kalnu slepošanas cienītāju valstīm. Ziemas sezonā tā piedavā virkni pirmklasīgu slēpošanas kūrortu. Saistībā ar klimata izmaiņām un neparedzamajiem slēpošanas apstākļiem, šāds komplekss Itālijā varētu nodrošināt atpūtas iespējas visu cauru gadu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Janka 05/10/2012 07:20 www.braucamuzalpiem.lv jūs uz turieni aizvedīs!


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Daugavpils TIC
,


AL SVETS
,


CelojumuBode.lv
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.78691101sec.