Sākas Latvijas čempionāts orientēšanās ar slēpēm

No 27.februāra līdz 1.martam Madonā, Smeceres sila slēpošanas un biatlona bāzē norisināsies Latvijas čempionāts orientēšanās ar slēpēm. Vairāk nekā 300 orientieristi sacentīsies sprintā, vidējā distancē un stafetēs. Starp dalībniekiem meklējami arī Latvijas labākie orientieristi - brāļi Kivlenieki un N.Raize, kas šogad Pasaules čempionātā izcīnīja piekto vietu stafetē.

Šogad atkal notiks Latvijas meistarsacīkstes orientēšanās ar slēpēm. Pagājušajā gadā neviens tituls netika izcīnīts, jo gluži vienkārši trūka sniega, lai sarīkotu nosaukumam atbilstošas Latvijas čempionāta sacensības.

Smeceres sila bāze ir orientieristiem labi pazīstams apvidus, kurā regulāri notiek augsta līmeņa ziemas orientēšanās sacensības. 2013.gadā tur notika Eiropas čempionāta sacensības.

Vairāk nekā 300 ziemas orientieristi, pārsvarā no Latvijas un Lietuvas, sacentīsies trīs Latvijas čempionātu distancēs. Piektdien no 15.00 notiks sprinta sacensības, sestdien 13.00 starts tiks dots vidējās distances sacensībām, bet svētdien 11.00 ar kopējo startu distancē dosies stafešu komandu pirmie etapi.

Latvijas čempionāta titulus izcīnīs elitē startējušie Latvijas orientēšanaš klubus pārstāvošie sportisti. Vīriešu elitē favorītu trio būs tas pats, kas Norvēģijā notikušajā Pasaules čempionātā iepriecināja ar piekto vietu stafešu sacensībās - Raivo Kivlenieks, Andris Kivlenieks un Nauris Raize. Sportisku konkurenci viņiem nodrošinās Lietuvas sportisti. Stafetē galvenie favorīti jāmeklē starp OK Ogre, OK Arona/Madonas BJSS un OK Kāpa komandām.

Sieviešu elitē par galveno favorīti uz Latvijas čempiones tituliem uzskatāma Līga Valdmane, bet Una Arama, Ļubova Pavļukova, Kristīe Veita, Zane Čamane un citas arī iesaistīsies sacensībā par medaļām. Četras komandas sadalīs medaļu komplektus stafetēs - ZVOC-VBSS, Madonas BJSS/OK Arona, OK Stiga un Mežmalas MTB.

Vairāk informācijas par sacensībām atrodams organizatoru mājaslapā www.okarona.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64549518sec.