Intervija: Šobrīd topā ir skaistuma procedūra - mezoporācija

Lai uzzinātu visu par ādas kopšanu pavasarī, Travelnews.lv uz sarunu aicināja viesnīcas "Eiropa Hotel & Restaurant" (www.eiropahotel.lv) sertificēto kosmetaloģi Ilonu Pihtari - Jelavinu.

Kādas ir galvenās sejas ādas problēmas ar kurām saskaras aizvadot ziemas sezonu?

Pēc ziemas galvenās problēmas ir atūdeņošanās, vitamīnu trūkums, nevienmērīga un bāla sejas āda. Tieši šīs ir tās galvenās problēmas, ar kurām saskaras mūsu klienti pavasara periodā. Kādas metodes mēs varam izmanot mitrināšanās pastiprināšanai? Tās ir aparāta procedūras, protams, vairāk dzert ūdeni, vairāk izmantot mitrinošus līdzekļus. Kas attiecas uz vitamīnu trūkumu, tad izvēloties līdzekli kopšanai, jāskatās, lai tie satur A, C un E vitamīnus, tas viss ir ļoti svarīgi mūsu ādai un tās funkcionālai veselībai. Kas attiecas uz nevienmērīgu sejas krāsu un bālumu (blāvumu), pavasara periodā ir ieteicami pīlingi. Vēlams ir iziet augļskābju kursu, piemēram, ar mandeļu skābi, kas izlīdzinās ādas toni, mitrinās to un tonizēs ādu.

Kā sagatavot sejas ādu pavasarim?

Ļoti labi ir apvienot gan profesionālo kopšanu, gan kopšanu mājas apstākļos, jo tā arī ir ļoti svarīga, tāpēc, ka viss sākas ar attīrīšanu un mazgāšanu. Mājas obligāti sejas āda ir jāmazgā divas reizes - no rīta un vakarā. Mājās obligāti jālieto mitrināšanas līdzekļi un protams salonā, pavasarī obligāti jāiziet sejas tīrīšanas kursu. Kādu kursu? Tas atkarīgs no ādas tipa. Augļskābju kurss ir ļoti ieteicams, jo tas noņem atmirušo šūnu slāni, izlīdzina sejas krāsu, sagatavo vasarai, iedegumam un atpūtai.

Kā iesakāt pasargāt sejas ādu no baktērijām, netīrumiem, uv stariem?

Mājās obligāti sejas āda ir jāmazgā divas reizes - no rīta un vakarā.. Pēc tam, kad tiek izlīdzināts ādas toni, obligāti ir jālieto līdzekļus ar SPF atbilstoši savam ādas tipam.

Kādus paradumus veikt ikdienā, lai sejas āda būtu vesela?

Labākais krēms sievietei pēc 30 ir miegs, tāpēc ir obligāti jāizguļas, obligāti jādzer vairāk ūdeni. Ar ūdens regulāru dzeršanu var palīdzēt daudzās telefona aplikācijas, piemēram, waterbalance, kas regulē izdzertā ūdens daudzumu atbilstoši cilvēka parametriem. Katram tas ir dažādi, ņemot vērā augumu, svaru un to, cik aktīvs ir dzīves veids. Tāpēc vairāk dzeriet ūdeni, izmantojiet mitrinošus līdzekļus, obligāti tīriet seju ar toniku. Vasaras periodā iesaku izmantot termālo ūdeni, īpaši tiem, kas strādā birojos ar kondicionieriem, kur ir ļoti sauss gaiss. Vichy ir ērts lietošanā, to var ielikt somiņā, gan turēt uz darba galda.

Kā sagatavoties vasaras lielajai sauļošanās sezonai?

Jau pavasarī ir jāsāk domāt par to, kā sagatavot ādu vasaras saulei. Vasaras periodā ļoti svarīgi ir mitrinošie līdzekļi. Ir jāskatās, lai to sastāvā būtu hialurona skābe, kas atbild par mūsu ādas mitrināšanu. Ļoti labi, ka kosmētikā ir aļģu ekstrakti, tiem ir pozitīva ietekme uz mūsu ādu. Kā arī svarīgi ir vitamīni A,C, E, tas ir tas standarta komplekss, kurš mums ir nepieciešams. Protams aizsarglīdzekļi ar SPF. Neaizmirstiet par saulesbrillēm, lai neizraisītu grumbas ap acīm. Un mājās obligāti ir jābūt mitrinošām maskām. Kas attiecās uz pīlingiem un skrubjiem, tas ir ļoti individuāli. Ja āda ir jūtīga, tad labāk nolobīšanu atstāt speciālistiem, dodoties uz kabinetu. Ja āda ir normāla vai āda var būt taukaina vai kombinēta, tad to var attīrīt mājās ar agresīvākiem līdzekļiem. 

Kāda ir pēdējā laika skaistumsalonu pieprasītākā procedūra?

Šobrīd topā ir mezoporācija. Tāpēc, ka tai ir ļoti lielas iespējas, kā arī mezoperācijai ir ļoti liels komforta līmenis salīdzinājumā ar injekcijām. Mezoporācija nav sāpīga. Pēc procedūras cilvēkam nav nekādu  atstātu pēdu par notikušo mezoperāciju, un tā ir pietiekami efektīva, tai ir plašs iespēju spektrs, ko mēs varam izdarīt, kādas aktīvas vielas ievadīt. Procedūras laikā tiek ievadīta hialurona skābe, dažādi vitamīnu kompleksi, Anti age kompleksi, balinošie kompleksi. - efekts ir ļoti labs.

Kas ir agrā pavasara top procedūra?

Tagad, kā mēs to saucam, janvāris, februāris, marts, aprīlis ir anticelulīta sezona. Visi tievē, visi ievēro diētas, visi gatavojas vasarai, tāpēc, ka vasara pie mums Latvijā ir īsa, ir jāpaspēj. Tagad tās ir vakuuma terapijas procedūras un limfodrenāžas. Šīs procedūras protams ir jākombinē ar pareizo uzturu, jo ir bezjēdzīgi nākt uz vakuuma procedūrām un naktī pirms miega, ēst trīs bulciņas, domājot, ka procedūra izglābs no uzņemto kaloriju skaita. Uzsākot šīs procedūras, varam piedāvāt sākt ar SPA kapsulām, vai ar kaut kādu pīlingu, sagatavot ādu, bet pēc tam aktīvi strādāt ar eļļu, ar anticelulīta ietīšanu. Anticelulīta ietīšanu ir ļoti labi apvienot ar limfodrenāžas zābakiem. Ātrāka efekta iegūšanai iesakām injekcijas. Parasti 3 mēnešu laikā var iegūt ļoti labu rezultātu, padarīt ādu tvirtāku, tikt vaļā no celulīta, sagatavot sevi tam, lai varētu uzvilkt peldkostīmu/bikini.

Kāds ir ''Eiropa Hotel & Restaurant'' SPA piedāvājums?

Mūsu piedāvājums ir ļoti plašs gan sejai, gan ķermenim. Tiem, kas grib atslābināties un atpūsties - SPA kapsula, roku masāžas, masāža ar karstajiem akmeņiem, džakūzī un sauna. Mums ir izstrādātas detoksikācijas, relax, anti age un anticelulīta programmas. Piedāvājumā ir arī daudzas sejas ādas kopšanas procedūras. Tās ir aparātu metodes, estētiskā kopšana, taisām injekcijas un strādājam ar dermarolleri, vēl ir fototerapija. Veicam vaksāciju, pieaudzējam skropstas, taisām pīrsingus.

Vai SPA ir arī kādi īpašie piedāvājumi/abonementi?

Mums ir ļoti ērta abonementu sistēma vakuuma terapijai, presoterapijai un augļskābju procedūrām. Piemēram, vakuuma masāžas 1 stunda maksā 35 eiro, bet abonements 10 procedūrām maksā 250 eiro. SPA centra lojālajiem klientiem tiek piemērotas atlaides dažādām procedūrām. Katru mēnesi tiek izstrādāti speciālie SPA piedāvājumi. Programma, kura sagatavota aprīlim ir ''Saulainais aprīlis'', tajā iekļauta - nakšņošana divvietīgā biznesa klases numurā, saunas un džakuzī apmeklējums, un īpašā iepazīšanās 20% atlaide, vienai no pavasara populārākajām procedūrām - DETOX  (organisma attīrīšana) (www.goo.gl/WKCqpU).

Vai ''Eiropa Hotel & Restaurant'' var pavadīt SPA dienu, kad procedūras un relaksēšanās notiek visas dienas garumā?

Jā, tāda iespēja pastāv. Šobrīd mums ir divi jauni kompleksie piedāvājumi sievietēm  - "Grācija" un "Pati apburošākā un vilinošākā" (www.goo.gl/btlIKY). Mēs rekomendējam izmantot kādu šiem piedāvājumiem, jo tajos ir iekļautas ne tikai SPA procedūras, bet arī nakšņošana, veselīgas vakariņas vai atpūtas kompleksa apmeklējums.  Izejot kursu, kas ir vismaz 2-3 dienas,  var panāk lielāku efektu. Šie piedāvājumi ir pārdomāti un procedūras ir rūpīgi saplānotas. Protams, katrs tos var papildināt pēc saviem ieskatiem un apvienot ar atpūtu, piemēram, ar nūjošanu gar jūras krastu vai ar velo izbraucieniem. Noma ir pieejama šeit pat uz vietas viesnīcā, tāpēc nebūs lieki jātērē laiks, piemēram,  meklējot velo nomu Jūrmalā. Šie piedāvājumi pēdējā laikā ir ļoti pieprasīti, jo strādājošās sievietes var ne tikai veltīt laiku savam izskatam un veselībai, bet arī atpūsties no stresa un restartēties. Ikvienai sievietei dažādās dzīves situācijās ir brīži, kad gribās aizmukt no visiem un veltīt laiku sev.
Starp citu, viesnīcas teritorijā var atstāt automašīnu visas atpūtas garumā un mūsu klientiem šis pakalpojums ir bezmaksas.
Viesnīca Eiropa Hotel Jūs vienmēr gaida!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93831992sec.