Iepazīsties ar Latvijas kosmētikas ražotāju jaunumiem izstādē «Baltic Beauty 2015»

Jau šonedēļ, no 2015. gada 6. līdz 8. novembrim, skaistuma svētkos Ķīpsalā – izstādē "Baltic Beauty 2015" apmeklētāji varēs iepazīt un izmēģināt pašmāju vadošo profesionālās kosmētikas ražotāju "GMT BEAUTY" un "Norden Cosmetic" bagātīgo jaunumu klāstu – kopumā turpat 60 jaunus produktus!

"Mēs reizēm aizmirstam novērtēt, cik ļoti daudz kvalitatīvu kosmētikas produktu ir tepat līdzās! Turklāt tas, kas audzis un ražots Latvijā, mums, ziemeļniekiem, iespējams, ir piemērotāks nekā tas, kas nāk no dienvidiem. Man personīgi ļoti patīk Latvijas ražotāju augstvērtīgie masāžas un spa produkti, kas ne tikai neatpaliek no analogiem ārzemju produktiem, bet dažkārt ir pat labāki," norāda izstādes "Baltic Beauty 2015" projekta vadītāja Kristīne Čerņavska.

"NATURA CONCEPT" – 40 unikāli produkti tavam skaistumam

Latvijas profesionālās kosmētikas zīmols "GMT BEAUTY", kas jau vairāk nekā sešus gadus ir labi zināms un iecienīts skaistumkopšanas profesionāļu vidū ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām, pirmoreiz izstādē iepazīstinās ar jauno dabīgo "NATURA CONCEPT" profesionālo sejas un ķermeņa kosmētikas produktu sēriju, kas domāta sievietēm pēc 30 gadiem. Tā paredzēta gan profesionālai lietošanai salonos, gan arī lietošanai mājas apstākļos. Jaunumu klāstā ir vairāk nekā 40 unikāli produkti, kuru efektivitāte balstās jaunākās paaudzes biotehnoloģijās un izmantotajos inovatīvajos aktīvo vielu savienojumos. Piemēram, jauno produktu konservanti ir iegūti no brūklenēm un pīlādžiem. Savukārt, lai novērstu produkta saskari ar gaisu, tā pasargājot kosmētisko līdzekli no oksidācijas, iepakojumam ir izmantoti jaunākie airless sistēmas sasniegumi.

Uzņēmuma "GMT BEAUTY" direktore Inese Visocka ar gandarījumu atzīst: "Esmu lepna, ka pēc vairāku gadu darba Latvijas sievietēm varam piedāvāt ļoti kvalitatīvu, augstvērtīgu un dabīgu profesionālo sejas kosmētiku, kādu līdz šim neesam ražojuši. Īpaši gaidīts ir pretnovecošanas modelējošais krēms, kas darbojas visos ādas līmeņos, kā arī dažādas iedarbības kosmētikas produkti acu zonai!"

Spa produktu ražotājs "Norden Cosmetic" piesaka profesionālo kosmētiku sejai

Pats "karstākais" jaunums ir gaidāms no Latvijas uzņēmuma "Norden Cosmetic", ko līdz šim pazinām kā dažādu augstvērtīgu spa produktu ražotāju. Nu jau vairāk nekā 300 ķermenim paredzētajiem kosmētiskajiem produktiem – pīlingiem, masāžas eļļām un masāžas svecēm, losjoniem, vannas sāļiem, cukura vaskam un daudziem citiem produktiem – ir piepulcējušās trīs profesionālo sejas kosmētikas produktu sērijas – pretnovecošanas, ādu mitrinoša un jutīgai ādai. Katrā no tām ietilpst sejas maska, krēms, serums, toniks, eļļa un pieniņš, kas ražoti, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un jaunākās aktīvās vielas. Šie produkti ir paredzēti profesionālai lietošanai salonos.

"Mēs ražojam produkciju tikai pēc pasūtījuma, mums nav savu veikalu. Tādēļ izstāde ir tā vieta, kur kosmetologi, kosmētiķi, masieri, spa meistari, fizioterapeiti un citi interesenti vienkopus var iepazīt, izmēģināt un novērtēt gandrīz visu mūsu produkciju," tā uzņēmuma vadītājs Andris Priekulis.

Uzņēmuma "Norden Cosmetic" produkciju pazīst un atzinīgi vērtē skaistumkopšanas profesionāļi visā Latvijā, kā arī Čehijā, Polijā, Somijā, Lietuvā, Igaunijā, Īrijā un pat Japānā.

Kā zināms, no 6. līdz 8. novembrim Ķīpsalā notiks gada krāšņākais un iedvesmojošākais skaistuma industrijas pasākums – Baltijas apvienotais skaistumkopšanas projekts "Baltic Beauty 2015". Apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem produktiem, pakalpojumiem un skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, vērot aizraujošas frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu konkursus, kā arī iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus. Izstādes laikā notiks arī XXI Friziermākslas festivāls, kas sola krāšņus šovus, tikšanās ar pasaules mēroga zvaigznēm un vēl un vēl.... Vairāk: www.bt1.lv/bb

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50755095sec.