Uzzini, kāpēc pāri, kuri ceļo kopā – paliek kopā

Lielbritānijā veikts pētījums par tēmu "izpratne, kā ceļošana pozitīvi pāru attiecības". Tajā piedalījās 1000 pāri, un lielākā daļa aptaujāto secināja, ka tieši ceļošana ir palīdzējusi palikt kopā. Ceļošana pozitīvi ietekmē attiecības, jo kopā tiekat izrauti no rutīnas un ļaujieties pasaules burvībai.

Uzzini, kādi ir 13 iemesli, kāpēc pāri, kuri ceļo kopā – paliek kopā.

Kopīgi mērķi un nolūki

Pāriem, kuri ceļo kopā, ir kopīgi mērķi un nolūki, lai redzētu pasauli kopā. Nebeidzamu piedzīvojumu meklēšana ir iemesls, lai vienmēr vēlētos palikt kopā.

Izpratne par otra cilvēka spēju robežām

Ceļojot tu redzi ne tikai skaistas valstis un dažādas kultūras, bet arī iepazīsti un izproti cilvēku, ar kuru dodies kopīgā piedzīvojumā. Ceļojuma laikā tiek atklātas cilvēka stiprās un vājās puses, un tas ļoti satuvina.

Lieliska komunikācija

Saskaņā ar aptauju tika atklāts, ka pāriem, kuri ceļo kopā, ir mazāk domstarpību, kā arī vieglāk atrast vienotu mērķi. Ceļošana sniedz lielāku izpratni vienam par otru.

Seksuālās attiecības uzlabojas

Lielākoties pāriem, kuri ceļo kopā, ir labākas seksuālās attiecības nekā pāriem, kuri neceļo kopā. Ceļošana mazina stresu, tāpēc dzirkstelīte romantikā un mīlestībā nepazūd.

Tiek izdzīvots mirklis kopā

Lietas, kuras tiek redzētas pirmo reizi mūžā, iespiežas atmiņā uz visiem laikiem, tāpēc ir svarīgi ceļot kopā ar otru pusīti, lai neaizmirstamais ceļojums piederētu vienīgi abiem sirdsāķīšiem.

Humora izjūta tiek veidota kopā

Nav iespējams ceļot, ja nespējat kopīgi pasmieties par dažādām situācijām. Dažkārt kaut kas noiet greizi, un tas ir iemesls, lai kopā pasmietos un veidotu savu laimīgo ceļu.

Romantika

Ceļojums nav tā pati pieredze, ko var vērot kino ekrānos vai lasīt grāmatās. Ceļojuma laikā ir pavisam citas emocijas, ko raisa saule, šampanietis, viesnīcas, skaistums un mīļotais cilvēks..

Partneris kļūst par labāko draugu.

Tā kā pāris, kas ceļo kopā, var vērsties praktiski tikai viens pie otra, tas satuvina ne tikai fiziski, bet arī emocionāli, izveidojot draudzības un mīlestības kokteili.

Kopīga izglītošanās

Ceļošana paver iespēju jaunām zināšanam, bet ne tādām, kuras ierasts apgūt skolas solā. Pāris kopā gūst zināšanas par kultūru, mākslu, pasaules ģeogrāfiju, kā arī valodas zināšanas.

Spēja piedot

Ceļojuma laikā bieži rodas problēmas – pazūd bagāža, iespējams apmaldīties, bet šīs nebūšanas satuvina un iemāca piedot.

Kopā tiek piedzīvota brīvības sajūta

Tie, kuri reiz ceļojuši bez sava partnera, zina, kādu brīvības sajūtu sniedz ceļojums, bet šādu sajūtu iespējams baudīt arī, ceļojot kopā - respektējot viens otra personību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92854595sec.