Konstantīns Paļgovs intervijā vēsta par slēpošanas kūrortiem

Konstantīns Paļgovs intervijā vēsta par slēpošanas kūrortiem

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja starptautiskā tūroperatora Tez Tour vadītāju Konstantīnu Paļgovu uz ekspresinterviju par jaunumiem Alpu kūrortos, Tez Tour piedāvājumiem un pieredzi, kā arī ieteikumiem ceļotājiem.  

Travelnews.lv: Pastāstiet par savu pieredzi Alpu slēpošanas kūrortos!

Konstantīns Paļgovs: Nesen atgriezos no Cellamzē (Zell am See) kūrorta Austrijā. Iepriekš biju tur bijis pirms desmit gadiem un ar to arī mani kalnu slēpošanas piedzīvojumi bija noslēgušies. Bet, tā kā man ir jāzina, ko Tez Tour ceļotājiem pārdod, labāk nekā tikai no katalogā publicētās informācijas un bildēm, devos turp, lai pats pārbaudītu un izbaudītu ceļojumu uz slēpošanas kūrortu Alpos.

Es neesmu sportists, bet atpūta Cellamzē slēpošanas kūrortā ir vienkārši lieliska. Manuprāt, jebkurš, kas turp dosies, iemīlēs kalnu slēpošanu. Atvaļinājums un atpūta Alpos nelīdzinās nekam citam - tur ir saule, kalni un sportiski, veselīgi cilvēki. Tas, kas man visvairāk patika, bija tieši cilvēki. Redzot piedzērušos britu tūristus Vecrīgā, mēs pieņemam, ka lielākā daļa tūristu ir tādi, redzot Antaljas pludmales ar tūristiem, kas vēlas vien pagulēt saulē, vai Londonas pilnās ielas, kur visi fotografē - mēs atkal pieņemam, ka tādi ir visi tūristi. Bet tā nav un to lieliski var redzēt Alpu slēpošanas kūrortos, kurp dodas cilvēki, kas rūpējas par sevi, savu veselību un dzīvesveidu, investē sevī.

Travelnews.lv: Kādi ir tūroperatora Tez Tour aktuālākie piedāvājumi ceļojumiem uz Alpu kūrortiem?

Konstantīns Paļgovs: Viesnīcu un viesu nami īpašnieki Alpu kūrortos vislabprātāk uzņem pie sevis lielākas cilvēku grupas, jo tādējādi tiem var izīrēt uzreiz visu viesu namu vai chalet. Tieši tāpēc Tez Tour šobrīd piedāvā ceļotājiem doties uz Cellamzē lielā kompānijā - jo vairāk draugu, jo jautrāk un izdevīgāk. Šādi ceļojot, var saņemt daudz izdevīgākus piedāvājumus kalnu kūrortu namiņu īrei. Tādā chalet ar trīs līdz četrām guļamistabām var apmesties krietns draugu pulciņš. Jāatzīst, ka Latvijā šāds ceļošanas veids nav diez ko populārs - mēs drīzāk dodamies ceļojumos pa kluso, kā partizāni. Cilvēki, kam patīk atpūta kalnos, ir atvērtāki, viņiem nav svarīgi, vai ar ceļojuma galamērķi izdosies kādu iespaidot. Savukārt daudzviet Eiropā šāda veida ceļojumi uz kalniem ir ļoti populāri un mēs gribam šādu tendenci iedzīvināt arī Latvijā.

Travelnews.lv: Vai uz kalnu slēpošanas kūrortu var doties arī cilvēki, kam nav slēpošanas pieredzes?

Konstantīns Paļgovs: Pilnīgi noteikti! Protams, pirmoreiz dodoties uz kalniem, nedrīkst sevi uzskatīt par slēpošanas čempionu, ir jāklausa instruktors, jāmācās un jāņem vērā padomi. Dodoties uz Cellamzē, es nezināju neko par kalnu slēpošanu - ne to, kāds apģērbs nepieciešams, ne to, kur atrast nepieciešamās lietas un vietas. Kaut arī katalogā visa nepieciešamā informācija ir sniegta, ceļotāji var apjukt. Tam ir domāti Tez Tour gidi un ceļojumu vadītāji, kas tiešām palīdz - viņi burtiski parāda, kuras zeķes ir vislabākās, kur atrast slēpes un tamlīdzīgi. Šajā ziņā Tez Tour tūroperatoru serviss ir lielisks.

Tagad Tez Tour Cellamzē ir savs birojs un nevar noliegt, ka bija ļoti patīkami, uzturoties tur, redzēt un dzirdēt ceļotāju vidū arī latviešus.

Travelnews.lv: Kāpēc Jūs ceļotājiem ieteiktu doties uz Alpu slēpošanas kūrortiem?

Konstantīns Paļgovs: Kā jau minēju, atmosfēra tur ir neatkārtojama. Alpu kūrorti ir īstā vieta, kur ziemā nostiprināt veselību - es tikko atgriezos un jūtu, ka nekāda gripa man netuvosies. Tur ir svaigs gaiss, saule, pozitīvi cilvēki. Nav svarīgi, vai cilvēks prot slēpot vai nē, to var iemācīties jau pirmajā reizē. Sajūtas un gūstamie iespaidi ir lieliski. Daudzviet Eiropā cilvēki vismaz divas reizes gadā mēģina izrauties un doties uz kalniem tieši tādēļ, ka tas ir ļoti veselīgi.

Travelnews.lv: Kādus jaunumus tuvākajā laikā prezentēs tūroperators Tez Tour?

Konstantīns Paļgovs: 2010. gads ceļotājiem un tūrisma nozarei bija ļoti grūts, to redzējām pēc tā, cik ceļotāju devās ceļojumos. Šobrīd situācija jau ir labāka un redzams, ka cilvēki atkal mēģina doties ceļojumos, ir atlicinājuši naudu tūrismam. Neskatoties uz to, ir zināms, ka algas lielākas nekļūst, tieši tāpēc tūrisma izstādē Balttour 2011, kas notiks laikā no 11.-13.02.2011, centīsimies ceļotājiem radīt tādus ceļojumus, kas tieši cenu ziņā pieejami plašam cilvēku lokam. Protams, mēs nevaram nodarboties ar labdarību, bet varam mēģināt radīt produktu, ko varēs atļauties vairāk ceļotāju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13483095sec.