Par Antario Travel piedāvājumiem vasaras sezonai stāsta Veronika Grīnvalde [1]

Par Antario Travel piedāvājumiem vasaras sezonai stāsta Veronika Grīnvalde

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja ceļojumu aģentūras Antario Travel direktori Veroniku Grīnvaldi uz elektronisku interviju, lai noskaidrotu par aģentūras jaunumiem un aktuālajiem piedāvājumiem vasaras sezonai, ko aģentūra piedāvās Latvijas ceļotājiem.


Travelnews.lv: Kādus jaunumus Jūsu aģentūra gatavo Latvijas ceļotājiem šai sezonai? Vai šogad būs kādi jauni galamērķi, ceļojumu veidi, vai varbūt kādi jauni piedāvājumi?


Veronika Grīnvalde: Šajā sezonā mēs piedāvāsim 3 jaunus galamērķus. Aprīlī mūsu menedžere izstrādāja jaunu maršrutu “Aviotūre uz Itāliju - Milānas šopingomānija un Venēcijas kanāli” un Lieldienu brīvdienās personīgi izpētīja savu maršrutu, kas viņai ļoti iepatikās. Tagad varam to piedāvāt arī mūsu tūristiem. Cena ir no 290Ls ar lidojumu, transfēriem un viesnīcu. Otrais galamērķis ir Amerika, pašlaik ir izstrādātas 8 dažādas programmas. Cenas ir pieejamas, sākot no 690Ls par 8 dienu ekskursijas tūri krievu valodā runājoša gida pavadībā. Trešais galamērķis ir Indija vasaras sezonā, tā ir ekskursijas tūre tiem aktīvās atpūtas cienītājiem, kam nepatīk gulēt Turcijas pludmalēs. Ceturtais galamērķis ir Bali sala, kas tagad tiek piedāvāta arī vasaras sezonā uz divām nedēļām.


Travelnews.lv: Kādu galamērķi šajā sezonā Jūs ieteiktu Latvijas ceļotājam? Un, kas būtu jāņem vērā izvēloties galamērķi un viesnīcu?


Veronika Grīnvalde: Iesaku mūsu jaunos galamērķus, kā arī Jordāniju visiem tiem, kam patīk doties ekskursijās un apskatīt vēsturiskus objektus. Un, protams, iesaku arī vasaras sezonas līderus: Turciju, Krētu, Bulgāriju, Kanāriju salas (arī jaunums vasaras sezonā), un Horvātiju. Rekomendējot kādu no galamērķiem vai viesnīcām, mēs pirmkārt ņemam vērā mūsu klienta vēlmes, mēģinām saprast, ko viņš gaida no sava atvaļinājuma. Ja Jūs vēlaties ne par ko nedomāt, mierīgi sauļoties pludmalē un dzert kokteiļus, tad Jums visvairāk būs piemērota atpūta kādā no Turcijas 5* viesnīcām. Dažām no tām šogad ir ļoti labas cenas!


Travelnews.lv: Kā Jūs pati plānojāt pavadīt šo tūrisma sezonu? Vai dosieties kādā ceļojumā ārpus Latvijas, vai arī pavadīsiet vasaru tepat Latvijā?


Veronika Grīnvalde: Šo vasaru es plānoju pavadīt Latvijā, jo pārceļamies uz jaunām telpām, kur pašlaik notiek remontdarbi. Kā arī plānoju daudz laika veltīt uzņēmuma attīstībai. Man ļoti patīk mūsu daba, tāpēc brīvdienās atpūtīšos Saulkrastos pie jūras, ceru, ka šovasar tā būs gandrīz tikpat silta, kā mūsu piedāvātajos kūrortos.


Vairāk informācijas par ceļojumu aģentūru Antario Travel iespējams atrast interneta vietnē www.antario.lv



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Dace 05/19/2011 03:11 Ir sanācis vairākas reizes izmantot Antario pakalpojumus un varu teikt tikai to labāko. Pati esmu ļoti piekasīga viesnīcu izvēlē, tāpēc novērtēju, ka meitenes Antario visu detalizēti izstāsta un iesaka labākos varinatus, kas līdz šim ir pilnībā attaisnojuši cerības :)

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


Latvia Tours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40813398sec.