Intervija ar Oskanu Užgalovu, skaistuma konkursa titula «Mis Foto» īpašnieci

Intervija ar Oskanu Užgalovu, skaistuma konkursa titula «Mis Foto» īpašnieci

1. Travelnews.lv: Apsveicam ar skaistuma konkursā iegūto titulu «Mis Foto» ! Kādi ir iespaidi un galvenās atziņas par konkursu un iegūto titulu?

Oskana Užgalova: Paldies. Principā esmu apmierināta ar iegūto titulu. Ja godīgi, man bija aizdomas, ka tas tiks tieši man. Jo izņemot to, ka esmu fotogēniska, man ir krietna pieredze modeļu biznesā. Esmu pieradusi pie fotokameru zibspuldzēm, jutos mierīga objektīva priekšā, momentā atrodu kopīgu valodu ar jebkuru fotogrāfu un gūstu gandarījumu no filmēšanas. Mani priecē, ka konkurss notika Latvijā un jebkurš varēja sekot līdzi tā gaitai. Bet apbēdina arī tas, ka tas vairs neesot tik populārs un tā līmenis ir kļuvis zemāks. Bet neskatoties uz to, visi finālisti centās izbrīnīt skatītājus maksimāli veltot sevi pasākumam.

2. Travelnews.lv: Tavā anketā ir norādīts, ka Tu strādā tūrisma aģentūrā Viva La Tour un vienlaicīgi studē tūrisma biznesu Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā. Kāpēc izvēlējies studēt un strādāt tūrisma nozarē?

 

Oskana Užgalova: Esmu ļoti aktīvs cilvēks, kam vienmēr ir nepieciešams kustēties uz priekšu, attīstīties, gūt jaunas zināšanas un pieredzi. Es neprotu palikt uz vietas un tūrisms palīdz man kustēties. Turklāt, šī nozare ir cieši saistīta ar izklaidi, sportu, veselību un ar vērtīgās pieredzes gūšanu. Jau kopš bērnības esmu vēlējusies apceļot pasaules tālākās vietas. Un lūk, sasniedzot 22 gadu vecumu esmu apceļojusi apmēram 20 valstis. Tieši tāpēc man ir viegli kontaktēties ar klientiem, dalīties ar viņiem savās domās un stāstīt par interesantiem sīkumiem, ar kuriem viņiem nāksies sastapties tajā vai cita valstī. Šogad es pabeigšu universitāti. Esmu guvusi labas teorētiskās zināšanas tūrisma jomā, kā arī praksi, kas saistīta ar vadīšanas darbu viesnīcās un citās organizācijās. Nākamais solis manā karjerā būs savas tūrisma aģentūras atvēršana.

3. Travelnews.lv: Vai būt skaistai ir viegli? Vai tas ļauj vieglāk ceļot? Vai sava skaistuma labā pietiek ar savām prasmēm vai tomēr ir jāapmeklē un jākonsultējas pie skaistuma speciālistiem?

 

Oskana Užgalova: Manā gadījumā, tieši skaistums bija tas, kas pamudināja mani pievērsties tūrisma jomai. Savu pirmo ceļojumu uz Ēģipti esmu vinnējusi skaistuma konkursā "Miss New Star 2006", kas notika Daugavpilī. Manai turpmākai attīstībai modeļu jomā sekoja jauni ceļojumi, no kuriem esmu vedusi spilgtās fotogrāfijas un neaizmirstamus iespaidus. Pēdējā pusgadā es pārstāvu Latviju skaistuma konkursos 3 valstīs: Dominikānu Republikā, Maltā un Argentīnā, no kuriem esmu atvedusi "Best Model Intercontinental" titulu. Sava skaistuma uzturēšanai nepielieku daudz pūļu jo šobrīd modē ir dabiskums. Labas formas uzturēšanai man pietiek ar parastajiem treniņiem sporta zālē un dejas nodarbībām “Todes” studijā. Lai uzsvērtu savas sejas īpašības izmantoju prasmes, ko ieguvu vizāžas kursos.

4. Travelnews.lv: «Mis Foto» tas ir jauks tituls. Vai pati ir fotografē un ko Tev patīk fotografēt? Kas būtu jāievēro sievietei vai vīrietim, kad viņu kādā pasākumā vai ceļojumā vēlas nofotografēt draugs vai fotogrāfs? Kādi knifiņi būtu jāzina?

Oskana Užgalova: Esmu profesionālis stāvot kameras priekša, nevis aiz tās. Lai uztaisītu labu fotogrāfiju ir nepieciešamas noteiktās prasmes un fotogrāfa profesionālisms.

Pagaidām es plānoju attīstīties ka modele. Bet kas zina, iespējams es vēl atvēršu sevī fotogrāfa talantu.

mis foto

5. Travelnews.lv: Tava dzimtā puse ir Latgale, proti, Ludzas novads. Ko Tu ieteiktu Latvijas ceļotājiem šajā vasarā darīt Latgalē? Kas tie TOP 5 objekti Latgalē, kas būtu šogad jāapmeklē?

 

Oskana Užgalova: Ludza – ir tūristu iemīļota vieta. Jo tur ikviens sastaps tipisku latgaliešu viesmīlību, brīnumainu dabu un svaigo gaisu. Esmu priecīga, ka piedzimu tieši šajā pilsētā. Tuvojoties vasarai Latgale kļūs vēl brīnišķīgāka. Pašlaik es reti iegriežos dzimtenē, bet vasarā es noteikti aizbraukšu uz Ludzu uz pāris nedēļām, kur varēšu atpūsties un atgūt spēkus. Tiem kas vēlas apciemot Latgali es noteikti iesaku izīrēt vienu no kempingiem ezera krastā un izbaudīt atpūtu pie dabas. TOP 5 objekti Latgalē :

 

Ludzas novads: Dzerkaļi. Vasarā - tenisa laukums, divi volejbola, futbola un basketbola laukumi, izbraukumi ar velosipēdiem pa Latgales skaistākajām vietām, ūdens slēpes, ūdens velosipēdi un laivas.

Rēzeknes novads: Rāznas ezers, lielākais pēc ūdens tilpuma, otrais pēc teritorijas Latvijā.

Balvu novads: Balvu muižas apbūve, muižas pils.

Aglonas novads: Aglonas bazilika, kas ir Latvijaskatoļunozīmīgs reliģisks centrs.

Daugavpils novads: Militārās tehnikas muzejs.

 

6. Travelnews.lv: Kāds Tev ir vērtējums par tūrisma ziņu portālu Travelnews.lv? Vai Tu piedalies arī mūsu Facebook.com/Travelnews.lv akcijās?

 

Oskana Užgalova: Ļoti informatīvs portāls iesācējiem tūristiem, un tiem kas interesējas par jaunumiem tūrisma sfēra.

 

7. Papildiniet teikumus:

Oskana Užgalova:

  • Mans mīļākais restorāns ir „Godvil”
  • Trīs pasaules pilsētas, kurās es vēlētos nodzīvot katrā pa vienam gadam: Eivissa, Miami, Londona.
  • Latgaļu valodu es... diemžēl neprotu
  • Mana sapņu vieta ir Ibiza, Spānija.
  • Manas mīļākās puķes ir lilijas un orhidejas.
  • Labu dejotāju es atpazīstu pēc prasmes rīkoties ar savu ķermeni un izjust mūzikas dziļumu.
  • Ja man uz kartes būtu jāatzīmē visas valstis, kurās esmu bijusi, tad to skaits būtu ap 20.
  • No viesnīcām Latvijā man patīk: Royal casino spa & hotel resort.
  • Vīrietī vislabākās īpašības ir... prasme uzklausīt un saprast sievieti.
  • Mans novēlējums ceļotājiem būtu... Ceļojiet daudz, ceļojiet ar prieku un izbaidiet dzīvi!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36829615sec.