Intervija ar Vadimu Petrjakovu, mārketinga direktoru kompānijā Telecom Discount [2]

Intervija ar Vadimu Petrjakovu, mārketinga direktoru kompānijā Telecom Discount

Vadims Petrjakovs, marketinga direktors kompānijā Telecom Discount, kura izplata airBalticCard Mobile bezmaksas un lētas viesabonēšanas mobilās SIM-kartes (www.airbalticcard.com), - ir aizrautīgs ceļotājs. Viņš ir sevišķi iecienījis eksotisko zemju apceļošanu, kurās iespējams gūt daudz jauna par iedzīvotājiem, kuri ir īpaši atšķirīgi no ierastās sabiedrības, iepazīties ar skaistu un neparastu arhitektūru un dabu.

Travelnews.lv: Ar ko aizsākās Jūsu aizraušanās ar ceļojumiem?

Vadims Petrjakovs: Vēl studenta gados es devos atpūtā uz Ēģipti. Jau kopš skolas sola es sapņoju savām acīm ieraudzīt piramīdas, kuras vilina ar savu noslēpumaino izcelsmi. Vēstures skolotājs tik interesanti un aizraujoši stāstīja par šīs senās civilizācijas apbedīšanas rituāliem un kultūras īpatnībām, ka radās karsta vēlēšanās šo pasaules brīnumu aplūkot pašam savām acīm!

Travelnews.lv: Jūs devāties uz Ēģipti. Vai Jūs nepiedzīvojāt vilšanos? Jo bieži mēdz gadīties, ka realitāte neattaisno sapņus, kas sagādā zināmu vilšanos.

Vadims Petrjakovs: Ne mazākajā mērā! Es ieraudzīju to, ko vēlējos ieraudzīt! Es ierados un sev teicu: “Mans sapnis ir piepildījies!” Ceļojums izdevās brīnišķīgs – spēcīgus iespaidus radīja ne vien piramīdas, bet arī Sarkanā jūra ar savu bagātīgo zemūdens pasauli, gleznainā svētā upe Nīla, vēstures muzejs Kairā, gan arī pavisam citādie ļaudis – savdabīgi, ar savu īpašo kultūru un humoru.


Travelnews.lv: Kādās valstīs Jūs esat pabijis?

Vadims Petrjakovs: Esmu apbraukājis praktiski visu Eiropu – Itāliju, Franciju u.c. Esmu bijis Ķīnā, Japānā, Krievijā – Maskavā, Sankt-Pēterburgā. Tāpat ir sanācis aizceļot uz Savienotajām Valstīm. Esmu redzējis daudzas valstis, ar ko arī lepojos – tā ir interesantāk dzīvot. Jebkurā vietā ir iespēja gūt kaut ko sev, jo katrai kultūrai piemīt savas īpatnības. Jebkurai planētas vietai nešaubīgi piemīt savas priekšrocības. No japāņiem var apgūt gudrību, attieksmi pret dzīvi, no itāļiem – vitalitāti, no vāciešiem praktiskumu utt.


Travelnews.lv:  Kura no valstīm Jums ir atstājusi visspilgtākos iespaidus? Ar ko tā Jūs apbūra?

Vadims Petrjakovs: Mani īpaši apbūra Šveice ar savu brīnišķīgo dabu. Nekad neaizmirsīšu šo paradīzei pielīdzināmo skaistumu. Dievs ir noskūpstījis šo zemi! Tā nav aprakstāma nekādiem vārdiem – turp ir vienkārši jādodas, jāizjūt šī enerģētika, kalnu miers un gudrība.


Travelnews.lv: Kādu valsti Jūs plānojat apceļot nākotnē?

Vadims Petrjakovs: Brazīliju. Es ļoti vēlos pabūt karnevālā! Dzīvesprieka un bezrūpības virsotnē! Pašreizējais laiks – diezgan smags, ir daudz jāstrādā, jārisina dažādas problēmas. Ir noderīgi uz laiku doties uz šādu valsti, kur iespējams pilnībā aizmirst visas problēmas un grūtības. Un man šķiet, ka saulainā Brazīlija ir tieši šim nolūkam piemērota zeme.


Travelnews.lv: Ko Jūs novēlētu ceļotājiem-iesācējiem?

Vadims Petrjakovs: Kurp gan Jūs nedotos, ņemiet līdzi labu noskaņojumu! Izbaudiet katru ceļojumā pavadītā laika sekundi! Jo ir jāapceļo tik daudz valstu, un nav zināms, vai Jūs turp dosieties vēlreiz. Un nekad velti nenositiet laiku viesnīcā. Jo vairāk ekskursijās Jūs dosieties, jo vairāk Jūs par šo zemi uzzināsiet!

Novēlu Jums neaizmirstamus un iespaidiem bagātus ceļojumus un patīkamas sarunas kopā ar airBalticCard Mobile!


Travelnews.lv: Paldies Vasilinai Arehinai par intervijas sagatavošanu!





KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 xc90 01/23/2012 16:47 Kein, varētu precīzāk?

2 Kens 01/23/2012 16:44 Krāpnieku kompānija!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16301298sec.