Iepazīsti skaistumkopšanas procedūras – bambusu masāža

Iepazīsti skaistumkopšanas procedūras – bambusu masāža

Straujais dzīves veids un stress nenoliedzami atstāj iespaidu gan uz cilvēka garīgo, gan fizisko veselību. Lai saglabātu iekšējo līdzsvaru, atjaunotu enerģiju, svarīgi atslēgties no darbiem un pilnvērtīgi atpūtināt savu ķermeni. Taču plašajā kosmētikas un salonu pakalpojumu klāstā ir tik daudz jaunu piedāvājumu, ka bieži vien rodas problēmas saprast un izvēlēties piemērotāko.

Park Spa atrodas Rīgā, Kalpaka bulvārī 9, iepretim Esplanādei, kas izskaidro salona nosaukumu. Tikai ieejot salonā, nokļūsiet pavisam citā parkā. Park Spa piedāvā masāžas un procedūras, kurās apvienotas dažādās kultūrās un gadsimtos krātās veselības atziņas papildinātas ar veiksmīgākajām mūsdienu metodēm.  Viens no pēdējiem jaunumiem Park Spa piedāvājumā ir Eksotiskā Bamboo masāža ar bambusu kociņiem. Stāsta Park Spa masiere Kristīne Strautiņa.


Travelnews.lv: Pastāstiet lasītājam, ko piedāvā Park Spa, ko klienti jau paguvuši iecienīt visvairāk?

Kristīne Strautiņa: Park Spa salonā plašā klāstā pieejamas dažādas masāžas, pīlingi, ietīšanas un sejas procedūras. Piedāvājam arī pāru procedūru programmas, tvaika pirti un putu vannu, kā arī procedūras nelielām grupām. Iecienītākās, protams, ir pārbaudītas un klasiskas vērtības, piemēram, klasiskas ķermeņa, muguras, galvas un kakla masāžas, tāpat arī limfodrenāžas un šokolādes procedūras.

Īpaši iecienītas ir pāru procedūras, kas sastāv no trīs stundu programmas ar iekļautu ķermeņa pīlingu, masāžu, sejas procedūrām, atpūtu tvaika pirtī un putu vannā.

Travelnews.lv: Par bambusu masāžu. Kāda ir šīs masāžas būtība?

Kristīne Strautiņa: Bambusam, kas simbolizē jaunību, labklājību un mieru, ir atjaunojošas un nomierinošas īpašības. Bambusu masāža ķermenim, sejai un galvai, ko veic ar speciāliem dažāda izmēra bambusu kociņiem, novērš gan fizisku un garīgu sasprindzinājumu, gan atjauno dzīves enerģijas plūsmu. Bambuss spēcīgi atslābina nogurušus muskuļus, uzlabo asinsriti, pastiprina vielmaiņu un limfas atteci.

Travelnews.lv: Kāds ieguvums no šīs masāžas ?

Kristīne Strautiņa: Masāža enerģētiski uzlādē ķermeni un sniedz dziļu relaksāciju un labsajūtu. Jūsu ķermenis, prāts un gars atkal būs līdzsvarā. Īpašas sajūtas sniedz sejas un galvas masāža, kas ir vienreizēja iespēja atslēgties un pilnvērtīgi relaksēties.

Travelnews.lv: Ko būtu svarīgi ievērot klientam?

Kristīne Strautiņa: Nebūtu ieteicam šo masāžu izvēlēties ļoti tieviem cilvēkiem, jo vairāki masāžas elementi var šķist sāpīgi. Vēl es ieteiktu plānot masāžas apmeklējumu laikā, kad pēc tās nav veicami svarīgi un aktīvi darbi, jo atslābums pēc masāžas būs manāmi jūtams.

Travelnews.lv: Cik izmaksā šī procedūra Park Spa?

Kristīne Strautiņa: Masāžas ir 1.5 stundas gara un izmaksā 57 Ls. Katram klientam ir individuāla pieeja, atkarībā no viņa ķermeņa uzbūves un īpatnībām. Pēc procedūras iespējams atpūsties tējnīcā un baudīt garšīgu tēju. Salonā ir pievilcīga apmaksas sistēma, piedāvājot klientam izvēlēties arī garāku procedūras laiku, samazinot samaksu, vai iegādāties Kluba karti un saņemt patīkamas atlaides.

Travelnews.lv: Ar ko vēl šī masāža var ieinteresēt klientus?

Kristīne Strautiņa: Tuvākajā laikā plānojam klientiem piedāvāt arī atpūtas programmu pāriem, lai izbaudītu ķermeņa pīlingu, bambusu ķermeņa un sejas masāžu, kā arī aromātisko tvaika pirti un putu vannu. Rūpējieties par savu veselību un sagādājiet negaidītu pārsteigumu saviem mīļajiem!


Vairāk informācijas par Park Spa piedāvājumu www.parkspa.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40095997sec.