Ātrie jautājumi par un ap ceļošanu - atbild Lauris Reiniks

Ātrie jautājumi par un ap ceļošanu - atbild Lauris Reiniks

Lauris Reiniks zināms ne tikai kā mūziķis un televīzijas šovu vadītājs, bet arī kā aizrautīgs ceļotājs. Šī iemesla dēļ tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Lauri atbildēt uz ātrajiem jautājumiem par ceļošanu un ne tikai.

Izmantoju šādu pārvietošanās līdzekli: Ikdienā mana privātā mašīna, ceļojumiem - lidmašīna. Reizēm velosipēds.

Mans "firmas" ēdiens ir: Es neesmu liels gatavotājs, bet, ja es būtu, tad kaut kas no Āzijas virtuves, jo tā ir mana mīļākā.

Visbiežāk mani var sastapt: Mājās, tūres busiņā un koncertos. No ēstuvēm un restorāniem, visbiežāk mani sastapt "Gan bei" un "Lidostas Lido".

Ceļojuma laikā es: Atpūšos, baudu sauli un jūru. Krāju iespaidus un enerģiju, lai atgriežoties to dotu saviem klausītājiem un skatītājiem.

Es ceļoju, jo: Tas man ir kā elpot. Man organiski vajag izbraukt no ierastās vides vismaz reizi gadā. Un pēc iespējas tālāk.

Vēlētos atgriezties: Un arī katru gadu atgriežos Amerikā un Karību reģionā.

Smieklīgākais, kas ar mani noticis ceļojuma laikā: Kenijā reiz atstājām balkona durvis vaļā un mērkaķi ienāca numuriņā. Tad nu ar banānu vilinājām un dzinām ārā.

Tiem, kuri nav ceļojuši, es iesaku: To obligāti darīt. Nav obligāti jābrauc tālu, pietiek kaut vai apceļot Latviju un Baltiju. Tas viss paplašina redzesloku, tu ieraugi, ka pasaule ir dažāda un krāsaina, un cilvēki ir dažādi, un tu novērtē visu, kas tev ir un pēc kā tu tiecies. Un tu atslēdzies no savas ikdienas, kas jebkuram ir nepieciešams!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43946099sec.