Intervija: nakšņo Riga Style Hostel un piedzīvo ceļojumu apkārt pasaulei

Intervija: nakšņo Riga Style Hostel un piedzīvo ceļojumu apkārt pasaulei

Riga Style Hostel darbojas tikai trešo gadu, bet noteikti palicis atmiņā tā apmeklētājiem ar interjeru, atmosfēru un cilvēkiem. Vairāk stāsta Riga Style Hostel vadītāja Liene Karpoviča, kura sarunas laikā uzbūra atmosfēru un sajūtas, kas tiek sniegtas hosteļa apmeklētājiem.

Kā radies Riga Style Hostel nosaukums?

Liene Karpoviča: Izvēloties naktsmītnes nosaukumu, par svarīgāko es uzskatīju tā nesarežģītību, lai potenciālajam viesim, pamatā izmantojot interneta meklētāju, tas uzreiz paliktu atmiņā, jo dominē vārds "Riga" – tātad ceļojuma galamērķis, "Hostel" - jau izvēlētais naktsmītnes veids. Savukārt ar vārdu "Style" izvēlējos uzsvērt hosteļa interjeru, tā detaļas un kopējo gaisotni. Šodien daudzi viesi patiesi ir pārsteigti par interjeru un piemin terminu "design hostel", tomēr es tam oponēju, jo dizains man asociējas ar nopietnu attieksmi un dārgiem interjera priekšmetiem, kas, manuprāt, piestāv viesnīcām.

Ar ko Riga Style Hostel atšķiras no citiem hosteļiem Rīgā? Kur slēpjas tā unikalitāte?

Liene Karpoviča: Riga Style Hostel ir unikāls ar savu koncepciju. Viesis, ierodoties hostelī, uzsāk ceļojumu apkārt pasaulei, saglabājot savu māju sajūtu, par ko liecina ieviestās pasaules metropoles katrā istabiņā interjera izpausmē un mājīgas koplietošanas telpas ar visu nepieciešamo ekipējumu. Ceļojums izpaužas ne tikai ar to, ka viesim tiek ierādīta istabiņa, piemēram, "Tokijā", bet, ja hosteļa noslodze to atļauj, tad tiek organizēta "tūre" arī uz "Amsterdamu", "Londonu", Ņujorku un Bora - Bora. Viesim, izvēloties istabu "Rīga", tiek radīts vēl pastiprinātāks iespaids par mūsu galvaspilsētu.  

Jebkuru naktsmītni raksturo atmosfēra un sniegtais serviss, ko sniedz apkalpojošais personāls. Kā Jūs raksturotu atmosfēru un personāla sniegto servisu Riga Style Hostel?

Liene Karpoviča: Pēc manām domām Riga Style Hostel atmosfēra un apkalpojošais personāls ir vēl viena hosteļa unikalitāte. Viens ir tas, ka atmosfēru netieši veido viesi, kuri piepilda visu hosteli ar pozitīvām emocijām, sarunām, smiekliem, bet otrs, ja atmosfēra tiek radīta tīši un īpaši. Riga Style Hostel tā ir chill mūzika, apgaismojums, welcome drink, atsevišķas ļoti iecienītas pasēdēšanas vietas, mājīgums, pasākumi, un draudzīgais personāls. Runājot par personālu, esmu gandarīta, ka Riga Style Hostel darbinieki pēc savas būtības ir ļoti komunikabli un viesmīlīgi cilvēki, līdz ar to ir viegli paļauties, ka viesis par apkalpošanu būs apmierināts. Jāpiemin, ka Riga Style Hostel personāls nav sadalīts pa daudziem dienestiem kā tas ir viesnīcās, līdz ar to apkalpošanas servisa kvalitāte dubultojās, jo jāizpalīdz viesiem visdažādākajās situācijās un tas liek viesim atgriezties atkal un atkal.

Kādus papildus pakalpojumus bez nakšņošanas piedāvā hostelis? Kurš papildus pakalpojumus tiek visbiežāk izmantots?

Liene Karpoviča: Tā kā Riga Style Hostel darbojas tikai trešo gadu, tad daudzi papildus pakalpojumi ir idejas un organizēšanas līmenī. Šobrīd bez viesu veļas mazgāšanas pakalpojuma, Riga Style Hostel sāk piedāvāt ekskursijas mazām kompānijām (8 cilvēki) pa visu Latviju ar hosteļa busiņu. Jāpiebilst, ka ekskursijas ir hosteļa īpašnieku organizētas un vadītas, balstītas kā piedzīvojums, ne vēstures faktu izklāstīšana. 

Novēlējums lieliskai vasarai Travelnews.lv lasītājiem!

Liene Karpoviča: Travelnews.lv lasītājiem no sirds vēlu apstāties šajā dzīves steigā un atrast laiku atpūtai, jo īpaši tagad, vasarā, kura mūs lutina tik īsu brīdi! Es vēlu visiem smelties no šīs vasaras pozitīvas emocijas, enerģiju, prieka pilna un līksmus brīžus, lai ziemā, ejot viens otram garām, mēs dotu to pretī - pasmaidot!

Rīga, A. Kalniņa iela 4-11, www.rigastylehostel.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.388592sec.