Intervija: dabaSpa studija klientiem rada pozitīvu atkarību

Intervija: dabaSpa studija klientiem rada pozitīvu atkarību

Nosaukums dabaSpa jau vien nes pozitīvas asociācijas - tīrība, gaiss, ūdens, viegluma sajūta, šie ir vārdi, ar ko saistās gan pati daba, gan spa studija dabaSpa. Travelnews.lv sarunājās ar dabaSpa vadītāju Viktoriju Kurakinu par gana sievišķīgām tēmām, kas raisa iedvesmu un, domājams, mudinās lasītājas kļūt vēl skaistākām, enerģiskākām un dzīvi baudošām.

Spa saloni ir tie, kas sievieti padara vēl skaistāku un liek justies īpašai. Kā sieviete jūtas pēc dabaSpa apmeklējuma? Kādas ir viņas sajūtas?

Viktorija Kurakina: "Katra sieviete ir individuāla, un katrai ir savas vēlmes ejot uz SPA. Pirms ieteikt procedūru, dabaSpa speciālisti uzzina par klienta/-es veselību, viņa vēlmes, izejot no tām tiek piedāvāta procedūra vai rituāls ar zināmu rezultātu. Sajūtas mēdz būt dažādas: pilnīga relaksācija, uzmundrinājums, ķermeņa un muskuļu tonuss, vieglums visā organismā. Viennozīmīgi, katrs cilvēks pēc procedūrām jūtās laimīgs un kļūst vēl skaistāks!"

Pēc Jūsu novērojumiem, kas ir populārākās procedūras, ko sievietes izvēlas, ja salonu apmeklē reizi mēnesī? Vai viņām šīs procedūras ir kā nepieciešamība vai kā dāvana pašai sev?

Viktorija Kurakina: "Dažām sievietēm tā ir jau nepieciešamība, bet daži vienkārši lutina sevi. Ir tik ļoti patīkami dzirdēt no mūsu klientēm, kad viņas saka: "Man ir atkarība no Jums, dabaSpa!". Tās ir pastāvīgās klientes, kuras nāk vismaz vienu reizi nedēļā, ja sanāk retāk, tad zvana ar šo teikumu. Klientes, kuras nāk vidēji vienreiz mēnesī, izvēlās atpūtu gan ķermenim, gan sejai, bet ne mazāk par divām stundām. Tās ir pīlings un ķermeņa masāža ar siltu eļļu vai mūsu populārākā sejas masāža "dabaSpa – reaffirm" – efektīva sejas ovāla koriģējošā masāža. Tādas sievietes grib mieru, jo viņas uzkrāj sasprindzinājumu un tikai tad nāk atpūsties. Savukārt, klientes, kuras nāk biežāk, ņem īsākus rituālus, apmēram stundu, pusotru garus. Jo, SPA ir viņu dzīvesstils, kas ieplānots ikdienu programmā kopā ar biznesa tikšanām vai sporta zāles apmeklēšanu. Stundu gara atpūta palīdz uzturēt sevi darba režīmā, izskatīties izcili un būt vienmēr "uz zirga"."

Ko ieteiktu no procedūru klāsta izbaudīt tām sievietēm, kuras vēlas sevi palutināt vai pārsteigt vīrieti? Kas ir tās procedūras, ko sievietes izmanto tikai īpašos brīžos?

Viktorija Kurakina: "Mūsu SPA piedāvājumā ir procedūras un programmas, kas sastādītas speciāli priekš vīriešiem. Sievietes vai nu izvēlās no tiem, vai arī izlemj pašas, ar ko pārsteigt savu vīrieti. Populārākas procedūras vīriešiem ir: "Siberian healer" – divu stundu gara atpūta ar ciedru pirtiņu, norūdīšanās ar ledu, ķermeņa pīlingu ar ciedru riekstu sasmalcinātām čaumalām un ķermeņa masāžu, tad "Asian dream" – pusotru stundu gara procedūra sejai un pēdām, vēl "Arabian night" – tradicionālais hamāms, arī "For Men C+" – sejas procedūra no "Germaine de Capuccini"  līnijas ar īpašu aromātu un iedarbību sejas ādai. Runājot par sievietēm, tad pirms īpašiem pasākumiem viņas bieži izvēlās procedūru sejai - "Time Expert Rides", arī no "Germaine de Capuccini" līnijas. Tā ir pusotru stundu gara procedūra sejas un dekoltē liftingam - visdārgākā procedūra sejai no mūsu piedāvājuma."

Kas bez spa studijā sniegtajām procedūrām jāievēro katrai sievietei? Kādas vienkāršas procedūras ieteiktu veikt mājas apstākļos?

Viktorija Kurakina: "SPA pakalpojumus var izmantot divos virzienos: lai uzturētu savu dabisko skaistumu un veselīgu dzīvesveidu ikdienā vai arī, lai cīnītos ar ielaistām lietām un to radītām sekām. Ja cilvēks nevelta laiku sev, nenodarbojās ar sportu, smēķē, daudz strādā un uzturā lieto neveselīgus produktus, tad jebkurš padoms nemainīs viņa dzīvesveidu. Tur jau būs vajadzība ķerties klāt no visām pusēm, sākot no ēšanas, sporta režīma un beidzot ar SPA programmām un veselīgu domāšanu. Tie cilvēki, kuri seko sev līdz, jau ir izglītoti no saziņas līdzekļiem par to, ka jādzer ūdens, jāmēģina ēst svaigu pārtiku, jāelpo svaigs gaisss  pastaigājoties utt. SPA salona procedūras ir kā papildus līdzeklis, papildus enerģija un bauda cilvēka organismam. Īstu SPA var izbaudīt tikai SPA vietā, mājās tas būs tikai patīkama laika pavadīšana pašam ar sevi. Sejas maska, gurķi uz acīm, rožlapiņu vanna, vai skurbis mājas apstākļos, ar patīkamu mūziku, protams, ir ļoti labi un pareizi, un tas jādara, bet to nedrīkst saukt par SPA."

Mēs, Latvijas sievietes un meitenes esam unikālas, bet bieži vien to neapzināmies. Novēlējums tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras "dimantus" sevī vēl nav atklājušas!

Viktorija Kurakina: "Mīļās dāmas, dimanti nav jāmeklē, tos Jums dāvinās vīrieši, bet lai viņi ātrāk Jums tos sniegtu, jābūt iekšēji gatavām un noskaņotām. DabaSpa Jums sniegs visas sajūtas Jūsu laimei un pašpārliecinājumam!"

Vairāk informācijas interneta vietnē www.dabaspa.lv



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47429705sec.