Intervija: tūrisma aģentūras Naos ceļojumu konsultante iesaka, kur doties pēc aprīļa saules

Intervija: tūrisma aģentūras Naos ceļojumu konsultante iesaka, kur doties pēc aprīļa saules

Ja gribas aizskriet un noķert pavasara iedvesmu, turklāt meklēt to ar saules staru apspīdētām acīm, tad ir jādodas uz valsti, kur aprīļa saule lutina jo īpaši.

Lai noskaidrotu, kurā valstī aprīļa saule sildīs tavus vaigus, dāvājot tev iespēju apskatīt valsti tās skaistākajā gadalaikā, sazinājāmies ar tūrisma aģentūras "Naos" (www.naos.lv) ceļojuma konsultanti Lieni Požarnovu.

Kur Jūs ieteiktu aizceļot, lai sasildītos pavasara saulē?

Aprīlī un it īpaši aprīļa beigās ieteiktu doties uz Nīderlandi, Amsterdamu, jo tas ir labākais laiks, kad vērot ziedošas tulpes, kā arī Zelta laikmeta gleznas un skaistos kanālus lieliskos laika apstākļos.

Kas vēl interesants šajā laikā notiek Nīderlandē?

Šajā laikā iespējams svinēt arī Nīderlandes karaļa dzimšanas dienu kopā ar tūkstoš citiem svinētājiem. Karaļa dzimšanas dienas svinības notiks 27. aprīlī. Četras, piecas dienas ir pietiekams laiks, lai apskatītu ievērojamākās vietas, tajā skaitā krāšņo Keukenhofas (Keukenhof) ziedu dārzu.

Kuru tālāku valsti jūs ieteiktu agrā pavasara ceļotājiem?

No tālākām zemēm ieteiktu aizbraukt uz Japānu, it īpaši uz Kioto (Kyoto), jo pilsēta atdzīvojas tieši pavasarī - ķiršu ziedēšanas laikā, kad visa pilsēta ir ieskauta skaistajos ziedos.

Ko vēl var apskatīt Kioto?

Var apskatīt budistu tempļus, šintoistu svētnīcas, bruģētas ieliņas, tempļu sarkanīgos jumtus un lai dotos pastaigā kalnos, iepirktos, un lai dzirdētu geišu kurpīšu klaboņu pievakarē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23069215sec.