Travelnews.lv redakcija Polijā apvienoja izdevīgu iepirkšanos un patīkamu atpūtu

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcijai no 22. līdz 24. novembrim ar tūrisma operatora Remiro Travel palīdzību bija iespēja doties iepirkšanās un atpūtas braucienā uz Polijas lielāko ziemeļaustrumu pilsētu Bjalistoku. Ceļojums bija gluži kā divi vienā, jo bija gan iespēja par zemākām cenām iegādāties ziemas sezonas preces, gan nakšņot četrzvaigžņu viesnīcā un relaksēties tās ūdens parkā Tropikana.

Ceļojums sākas 22. novembra vēlā vakarā no Rīgas, citiem ceļotājiem bija iespēja pievienoties arī Aizkrauklē vai kādā citā pilsētā maršrutā Aizkraukle - Rīga. Tā kā Remiro Travel atrodas Aizkrauklē, īpaši izdevīgs ceļojuma sākuma punkts ir tieši šīs puses iedzīvotājiem, jo nav nepieciešams tērēt papildus līdzekļus nokļūšanai līdz sākumpunktam. Ceļā pagāja visa nakts, braucot caur Kauņu, Suvalkiem un Augustovu. Jau agri no rīta tika sasniegta Polijas pilsēta Bjalistoka. Ierodoties pirmajā pieturvietā - Bjalistokas tirgū, vēl valda tumsa, tomēr stāvlaukums jau manāmi piepildījies ar automašīnām un autobusiem. Tā kā tirgus savu darbību sāk jau pulksten 6.00 no rīta un turpinās līdz 16.00 pēcpusdienā, jau agri gan tirgotāji, gan pircēji ir klāt. Kā jau pirms brauciena informēja Remiro Travel, tur preces var iegādāties krietni lētāk nekā Latvijā. Aptuvenais ietaupījums ir 40 līdz 60 procenti. Īpaši slavēta tiek ādas zābaku kvalitāte, lētāk var iegādāties arī džinsa apģērbus. Arī sporta apģērbu varēsiet iegādāties par izdevīgām cenām. Tuvojoties gadu mijas laikam, īpaša cilvēku rosība vērojama pie dažādu lampiņu virteņu stendiem. Sev piemērotas preces, iespējams, atradīs katrs, tomēr noteikti vērts pārbaudīt to kvalitāti. Noteikti vērts arī kaulēties! Jāņem vērā, ka tirgū iespējams iepirkties vien ar skaidru naudu. Zināšanai - blakus tirgum atrodas bankomāts.

Vēlāk ceļotājiem tika dota iespēja iegriezties Auchan lielveikalā, kur blakus vairākiem apģērbu, aksesuāru veikaliem un kafejnīcām, atrodas hipermārkets, kur var atrast gandrīz visu iespējamo - Ziemassvētku lampiņu virtenes, rotājumi, kosmētikas preces, lietas mājai, sadzīves tehnika, apģērbi, pārtikas un citas preces. Arī šeit cenas draudzīgas. Arī pilsētas centrā, netālu no Bruņicka pils, atrodas kāds iepirkšanās veikals. Alfa ir izmeklēts veikals, par to jau liecina veikala fasāde un skaisti rotātā Ziemassvētku egle tā priekšpusē. Veikalā atradīsiet gan apģērbu veikalus, gan rotaslietu un dažnedažādāko pulksteņu veikalus, gan interjera lietu veikalu, gan ēdināšanas iestādes. Veikalā atrodas pat klinšu kāpšanas siena, tā kā iepirkšanās var būt arī aktīva! 

Vieniem lielāki pirkumi, otriem mazāki, tomēr pēc Travelnews.lv novērojumiem, katrs bija apmierināts ar guvumu. Un, nu varēja doties baudīt ūdens priekus! Jā, ūdens priekus, jo viesnīca, kurā nakšņojām (Golebiewski Hotel) papildus viesu ērtībām izvietots ūdens parks. Kopumā Golebiewski viesnīcas Polijā ir četras - Bjalistokā, Mikolaikos, Vislā un Karpačā. Visas šīs viesnīcas zīmīgas ar to, ka tajās atrodas ūdens parks, kas nozīmē ūdens prieku baudīšanu gan lieliem, gan maziem.


Viesnīca atrodas skaistā un ērtā vietā, jo blakus atrodas 18. gadsimta baroka celtne Bruņicka pils, kas īpaši skaista ir diennakts tumšajā laikā, netālu atrodas arī iepirkšanās centrs Alfa un Bjalistokas universitāte, arī romantiskais pilsētas parks. Tā kā viesnīcā ieradāmies ap pulksten 13.30, brīvo laiku varējām veltīt gan laiskai atpūtai numuriņā, gan ūdens parkā. Ērti, ka no viesnīcas numuriņa, nobraucot vien ar liftu uz pirmo stāvu, ātri var nokļūt Tropikana ūdens parkā. Lai gan parks lieluma ziņā nav salīdzināms ar Jūrmalas Līvu akvaparku, tomēr tur var lieliski uzlabot peldētprasmi, relaksēties un atgūt spēkus. Šajā parkā atrodas baseins ar 25 metru gariem celiņiem, mākslīgo viļņu baseins, ūdens atrakciju caurule, baseins bērniem, vairākas burbuļvannas, trīs pirtis, sāls istaba un sals istaba (- 30 C grādi). Tropikanā iespējams pavadīt neierobežotu laiku, kas jau iekļauts ceļojuma cenā. Pirmajā dienā ūdens parkā bija iespēja atpūsties līdz pat 22.00, bet nākamajā dienā līdz izrakstīšanās laikam no viesnīcas. Bet pašā vakarā iespējams izklaidēties viesnīcas organizētajā diskotēkā.


Pēc aktīvām nodarbēm ūdens parkā, viesnīcas viesi tiek aicināti baudīt bagātīgas bufetes tipa vakariņas, kas arī jau ir iekļautas ceļojuma cenā. Katrs viesis tiek sagaidīts ar glāzi sarkanvīna. Vakarā gaitā bija iespēja baudīt gan aukstās uzkodas, tai skaitā dažādu veidu salātus, gan sēņu zupu, gan nogaršot vairākos siltos ēdienus. Netika aizmirsts arī par desertu. Arī brokastis tika servētas bagātīgi - omlete, vārītas olas, salāti, dārzeņi, biezpiens, dažādu veidu sieri, gaļas produktu izlase, zupa, musli, pārslas, jogurti, deserti un dažādi dzērieni. Gastronomisks baudījums garantēts gan brokastīs, gan vakariņās! Tā kā izbraukšana uz Latviju paredzēta pulksten 12.00, ko darīt pēc brokastīm? Var doties iepirkties uz Alfa centru, aplūkot Braņicka pili, pastaigāties pa pilsētas parku vai nodoties ūdens priekiem Tropikanā. 

Vairāk informācijas interneta vietnē www.remirotravel.lv




KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78434801sec.