Izveidots unikāls ceļojumu blogs - lētākie piedāvājumi lidojumiem Baltijā vienuviet [1]

Jau vairākus mēnešus ar panākumiem darbojas unikāls blogs TravelFree.info, kur lietotāji atrod labākos piedāvājumus ceļojumiem, lidojumiem un viesnīcām Baltijā. Interneta vietne strauji iemantojusi cilvēku atsaucību – bloga sekotāju skaits sociālajā tīklā Facebook jau sasniedz teju sešus tūkstošus un aug ar katru dienu.

TravelFree.info galvenais mērķis ir parādīt, ka ceļot var izdevīgi un to var atļauties gandrīz ikviens! Blogs publicē ziņas ik dienu, piedāvājot lidojumus par iespējami zemāko cenu, parādot to, ka, lai ceļotu, nav vienmēr jātērē lielas naudas summas.

Blogs ir angļu valodā. Piedāvātie ceļojumi galvenokārt ir no Baltijas valstīm - Rīgas, Viļņas un Tallinas, kā arī no Varšavas.

Bloga autors, tūrisma eksperts Edgars Plešs atklāj: "Kāpēc cilvēkiem būtu jāpārmaksā par lidojumiem un transportu, lai nokļūtu no vienas valsts uz otru? Ir taču tik daudz citu vērtīgāku lietu, kur iztērēt naudu! Ceļojot es pats vienmēr kārtīgi izpētu visas iespējas, lai iegūtu labākos un izdevīgākos piedāvājumus. Draugi vienmēr brīnās, kā es atrodu ceļojumiem tik labas cenas, kā varu atļauties tik daudz ceļot, un viņi arvien vairāk prasa padomus un palīdzību izdevīgo lidojumu meklēšanā. Tādēļ izveidoju blogu, kurā dalos ar labākajiem aviosabiedrību piedāvājumiem. Sekotāji izlasot manu ziņu iegūst visu vajadzīgo informāciju, lai iegādātos biļetes paši. Parādu viņiem visu priekšā, un viņi saka paldies! Katru dienu saņemu arvien vairāk pozitīvas cilvēku atsauksmes!"

Ar ko šis ceļojuma blogs ir īpašs un atšķiras no ceļojuma aģentūrām?

Šī nav tūrisma aģentūra, tāpēc norādītās cenas par piedāvājumiem ir no to tiešajiem pārstāvjiem - aviosabiedrībām, autobusu kompānijām, viesnīcām un citiem pakalpojumu sniedzējiem. TravelFree.info sameklē un parāda, kur un kā šos akcijas piedāvājumus iegādāties. Jāņem vērā, ka cenas, kas norādītas TravelFree bloga ierakstos, tādas ir bijušas ieraksta publicēšanas brīdī un var tikt izmainītas no aviosabiedrības vai cita pakalpojuma sniedzēja puses.

Blogu plānots attīstīt izveidojot atsevišķu rubriku ceļojumu aprakstiem, kā arī piedāvājot ekskursijas. Sekojiet jaunumiem: www.travelfree.info un www.facebook.com/travelfree.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Cits tūrisma eksperts 12/15/2014 15:22 Diemžēl neko tur unikālu neredzu, ja liela daļa nokopēta un iztulkota no populārā baltkrievu un krievu portāla vandrouki.by, vandrouki.ru, kur būtībā lielākoties liek ceļojumus caur Baltijas valstīm un Polijas + ar visām instrukcijām un labākajām naktsmītnēm. Turklāt Latvijā jau ir līdzīgs portāls Celakaja.lv, kur ir pilnīgi tas pats, tikai vēl var uzzināt info par citām derīgām ceļošanas lietām.
Piemēram, to, ka pa apmēram puscenu turp-atpakaļ (pilnīgākajā nesezonā) var aizlidot no Rīgas uz Spānijas dienvidiem var atrast jebkurš, kurš puslīdz saprot Ryanair vai Wizzair lidojumu karti.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43443513sec.