Viedoklis: Vai viesnīcas uzņem cilvēku četrkājainos mīluļus?

Arvien vairāk un vairāk cilvēku savus mājdzīvniekus uzskata par vēl vienu ģimenes locekli un ļoti labprāt brīvdienas pavada kopā ar saviem suņiem, kaķiem vai citiem mīluļiem. To, vai viesnīcās ir iespējams apmesties ar saviem četrkājainajiem draugiem, jautājām vairāku viesnīcu pārstāvjiem.

Mārketinga vadītāja Una Pilmane, viesnīca "Avalon Hotel & Conferences"

Pie mums ar dzīvniekiem apmesties nevar. Šādu lēmumu esam pieņēmuši viesnīcas iekārtojuma dēļ. Proti, tā kā mums ir gana daudz paklāju, viesi, kas bieži vien prasa tieši antialerģiskas istabas un vairāk orientējamies uz biznesa cilvēkiem, kas viesnīcas pakalpojumus izmanto dažādu darba braucienu laikā, cilvēkus ar mājdzīvniekiem uzņemt nevaram.  Šāda veida viesu uzņemšanai traucē arī tas, ka nevaram nodrošināt to tīrīšanas daudzumu, kas vajadzīgs, ja istabā dzīvo arī kāds dzīvnieks. Protams, cilvēki tik un tā šad un tad pajautā, vai pie mums var palikt ar dzīvniekiem. Īpaši daudz šādu lūgumu dzirdam laikā, kad Rīgā notiek kāda izstāde vai cits, ar dzīvniekiem saistīts pasākums, taču nākas šos cilvēkus apbēdināt, jo viesus ar mājdzīvniekiem nekādi nevaram uzņemt.

Vadītājs Juris Baumerts, viesnīca "SemaraH Hotel Lielupe"
Jā, pie mums var apmesties cilvēki ar mājdzīvniekiem. Esam pat izveidojuši speciālas istabas šādiem viesiem, kur ierastais grīdas segums ir nomainīts pret linoleju. Cilvēki ar mājdzīvniekiem pie mums nav visai bieži un arī ar lielu līdzpaņemto mājdzīvnieku dažādību lepoties nevaram. Pārsvarā līdzi paņemti suņi, varbūt reizēm kāds kaķis. Mājdzīvniekus uzņemam par atsevišķu samaksu un nekādus papildus pakalpojumus, piemēram, suņa izvešanu pastaigā, nepiedāvājam. Viss ir paša saimnieka rokās. Viņam ir jādomā gan par to, ko dzīvnieks ēdīs, gan kad tas jāizved ārā. Domāju, ka ne visām viesnīcām būtu jāuzņem viesi ar mīluļiem. Viesnīcām pašām jāizlemj, kāda ir viesnīcu auditorija un vai viņi vēlas uzņemt arī cilvēkus ar dzīvniekiem.

Direktore Inga Cinīte, viesnīca "Hotel TIA"

Pie mums ar dzīvniekiem, diemžēl, vairs apmesties nevar. Mēs tiešām ar lielāko prieku gribētu uzņemt cilvēkus ar viņu četrkājainajiem draugiem, taču pirms pāris gadiem, kāda mājdzīvnieka nodarītais posts bija tik liels, ka istabai pēc tam bija vajadzīgs remonts. Tāpēc pieņēmām lēmumu, ka ar dzīvniekiem pie mums apmesties vairs nevarēs. Kaut gan pieņēmām šādu lēmumu, reizēm, ļoti reti, tik un tā atļaujam kādu izņēmumu. Taču šādi izņēmumi tiešām ir ļoti reti un ar padziļinātu izpēti – iepriekš noskaidrojot, ko dzīvnieks ēd, cik viņš ir liels un vai līdzi tiks paņemts speciāls būris vai mājiņa dzīvniekam. Viesu, kuriem līdzi ir dzīvnieki, uzņemšanai ir vajadzīgas speciālas istabas, taču tā kā neesam tik liela viesnīca un vietas šādu istabu izvēlei nav, cilvēkiem ar dzīvniekiem nākas atteikt. Protams, reizēm tik un tā tiek jautāts, vai pie mums pieņem dzīvniekus. Visvairāk šādus jautājumus saņemam tad, kad Rīgā notiek dzīvnieku izstādes, taču situācijas, kad cilvēki jautā, vai līdzi var ņemt arī savus dzīvniekus, nav visai biežas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18795705sec.