Viedoklis: Kā Rīgas viesnīcas vērtē Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja darbu?

Pavisam nesen Rīgā norisinājās restorānu nedēļa, par kuru daudzi cilvēki bija sajūsmā. To organizēja Rīgas Tūrisma Attīstība Birojs, ko sabiedrība vairāk atpazīst pēc zīmola “Live Rīga”. Travelnews.lv vēlējās noskaidrot, ko par viņu darbu domā Rīgas viesnīcas. Vai tām ir kāds ieguvums no “Live Rīga” darbības?

Vadītāja Laura Zone, Kolonna Hotel Rīga

Manuprāt, šis nav viegls jautājums, jo visur var atrast plusus un mīnusus. Piemēram, tā akcija, ko “Live Rīga” rīkoja ar Expedia nebija visai veiksmīga. Taču, ja runājam par to, kā viņi pasniedz informāciju un cik aktīvi to publicē interneta vidē, tad tur viss ir kārtībā. Informācijas apjoms ir pietiekams un labi pārskatāms, lai potenciālie Rīgas apmeklētāji varētu atrast visu sev nepieciešamo. Tādējādi cilvēki tiek arī aicināti Rīgu apciemot un atgriezties, ja reiz jau šeit ir bijuši. Būtu gan jauki, ja “Live Rīga” veidotu vairāk projektu, kur viesnīcas var iesniegt arī savus projektus un idejas. Tā varētu veidoties vairāk sadarbības iespēju.

Direktore Irina Korba, Hotel Viktorija

Var redzēt, ka aģentūra strauji attīstās, un līdz ar to attīstās arī tūrisma nozare Rīgā. Viesnīcā ir jūtams klientu pieaugums, un domāju, ka kaut kādā mēra tas ir arī “Live Rīga” nopelns. Esmu piefiksējusi, ka viņi arvien biežāk piedalās divu un trīs dienu pasākumu rīkošanā, kas nozīmē, ka daudzi cilvēki izvēlēsies nakšņot viesnīcā. Esmu arī novērojusi, ka daudzi tūristi izmanto tieši “Live Rīga” interneta portālu. Tur viņi var gūt lielu informācijas apjomu par sabiedriskā transporta pakalpojumiem un par vietām, ko apmeklēt. Laikam jau mūsdienās drukāti bukleti vairs nav tik efektīvi kā interneta portāls, kur regulāri tiek papildināta informācija. Daudzi labprātāk izmanto aplikācijas vai paši izdrukā nepieciešamo informāciju. Tādējādi “Live Rīga” ir soli priekšā citiem.

Vadītāja Margarita Platace, Radi un Draugi 

Varu teikt, ka pašā sākumā, kad viņi tikai uzsāka savu darbību, aktivitāte bija lielāka. Tagad lielākais, ko par “Live Rīga” esmu dzirdējusi, ir “Rīgas restorānu nedēļa”, kas bija tiešām laba akcija. Par kopējo viņu darbību gan kaut ko komentēt ir grūti. Viņu uzdevums ir reklamēt pilsētu, veidot tās tēlu saistošu ārzemju tūristiem, un to viņi dara. Mājaslapa, kur šī informācija ir pieejama, ir noderīga tiem cilvēkiem, kas plāno apmeklēt galvaspilsētu. To, ka “Live Rīga” ir kaut kā ietekmējusi mūsu viesnīcas darbu, gan nevarētu teikt. Viņu uzdevums nav domāt par to, kā piesaistīt tūristus viesnīcām. Par to mums pašiem jādomā un aktīvi jāstrādā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Grand Palace Hotel
,


Jūrmalas TIC
,


Nikos Travel
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44478011sec.