Viedoklis: Kā tūrisma speciālisti plāno sagaidīt valsts svētkus?

18. novembris strauji tuvojās un mēs vēlējāmies noskaidrot, kur iesaka doties un kur paši dodas tūrisma profesionāļi tieši šajā svētku laikā?

Andis Zeidmanis, Direktors, flymeaway

Valsts svētki vispār ir viens no top laikiem, kad mēs veidojām īpašos piedāvājumus. Tā ir kā ikgadēja tradīcija, kuru katru dienu piedāvājam kā uzņēmuma flymeaway tūroperators un to esam darījuši jau kopš pirmsākumiem. Tieši 18. novembrī šogad mēs piedāvājam doties uz Kabuverdi, Portu un Maltu. Šis gan tāds garāks ceļojums tā kā, tas ieilgs ilgāk nekā valsts svētku periods. Tādējādi šogad, valsts svētki iekrīt tieši šo trīs apskates objektu sarakstā. Pats arī došos līdzi uz Portu un pavadīšu svētkus tur šajā nedēļas nogalē. Ģimenēm ar bērniem iesaku būt visiem kopā un tas, kur jūs ceļojiet ir atkarīgs no jums pašiem vai arī no maciņa satura, galvenais ir būt kopā ar savējajiem, visiem tuviniekiem un draugiem.

Zanda Ubaha, Ceļojumu konsultante Balta Tūrs

Ceru sagaidīt 18. novembra valsts svētkus Jūrmalas SPA kopā ar savu bērnu. Iesaku to darīt arī citām ģimenēm, jo mums te Latvijā ir daudz iespējas, lai dotos kaut kur uz kādu SPA viesnīciņu vai citur atpūtas nolūkos. Tā konkrēti gan neplānoju piedalīties 18. novembra valsts svētku lāpu gājienā vai kādā citā pasākumā un koncertā, izņemot "Staro Rīga" pasākumu, kas notiek sestdien, 19. novembrī un, kā katru gadu, tur būs ko redzēt. Uz ārzemēm šoreiz nebraucu un arī neplānoju braukt, jo pārāk īss laika sprīdis tur sanāk pa šīm brīvdienām, lai sagaidītu valsts svētkus kādā citā zemē. Varbūt citiem tūrisma profesionāļiem ir savādāk taču šis ir mans veids, kā pašlaik ir ieplānoti valsts svētki.

Velta Riekstiņa, tūrisma organizatore, Ogres TIC

Jāatzīst, ka mēs tūrisma profesionāļi šajā jautājumā arī esam parasti mirstīgie. Viss ir atkarīgs no situācijas ģimenē, jo daži profesionāļi visticamāk dosies ar bērniem un mazbērniem kaut kur, daži individuāli. Es pati šobrīd konkrēti nezinu, jo viss atkarīgs no privātās situācijas, taču Ogrē un visā novadā noteikti plānojas dažādi pasākumi un koncerti, gluži tāpat kā tas notika Lāčplēša dienā, kad visā Ogres novada notika dažādas aktivitātes, jo Ogrē daudzi ir ļoti sasparojušies uz šiem svētkiem. Tajā pašā Lāčplēša dienā bija vairākas spēles un sanāca daudz cilvēku no visa novada, lai atzīmētu svētkus. Noteikti aicinu ieskatīties arī mājaslapā, lai uzzinātu aktuālākos notikumus valsts svētkos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55295277sec.