Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties adventes laikā?

Vēlējāmies noskaidrot, kur un uz kādiem konkrētiem pasākumiem iesaka doties dažādu pilsētu tūrisma speciālisti. Atbildes zemāk:

Džeina Apsīte, Tūrisma organizatore Gulbenes TIC

Mēs Gulbenē iesakām apmeklēt, pirmkārt, mūsu egles iedegšanu, kas notiks 4. decembrī. Šis pasākums noteikti ģimenēm ar bērniem sniegs svētku sajūtu. Šajā laikā arī ir vairāki koncerti, kā piemēram, Igo koncerts, kas notiks Vecgulbenes muižā. Notiks arī koncerts “Meklētāju roze”, kurā piedalīsies vairākas pašmāju slavenības, tajā skaitā, Rēzija Kalniņa. Notiks arī vairākas radošās darbnīcas visā adventes laikā līdz pat Ziemassvētkiem un jaunajam gadam. Tāda radošā darbnīca, kuru noteikti varētu izcelt, notiks 5. decembrī. Šajā darbnīcā tiks veidoti Ziemassvētku puzuri. Vienmēr ir alternatīvas un, ja vēlaties noķert savādāku Ziemassvētku sajūtu, aicinām apmeklēt mūsu novada baznīcas, piemēram, mūsu skaisto Stāmerienas baznīcu. Šeit arī noteikti varēsiet noķert Ziemassvētku sajūtas.

Laura Zalcmane, Tūrisma speciāliste, Jelgavas TIC

Jelgavā ir daudz un dažādu pasākumu baznīcās un pašā pilsētā, tādējādi, konkrētu pasākumu grūti ieteikt. Taču, daži svētku noskaņu radoši pasākumi būtu – Ziemassvētku balle, kas notiks Jelgavas pilī 17. decembrī. Smelties iedvesmu arī varēs Jelgavas svētās Trīsvienības baznīcā, kuras tornī notiks Kaspara Zemīša koncerts. Pati došos smelties iedvesmu vairākos pasākumos, arī jau tikko pieminētajā Kaspara Zemīša koncertā. Šis koncerts un iepriekš minētā Ziemassvētku balle noteikti radīs īstu Ziemassvētku sajūtu. Iesaku arī interesentiem doties uz mūsu mājaslapu, kur varēsiet redzēt visu aktuālo informāciju un izvēlēties kaut ko konkrētu priekš sevis. Informācija tiek papildināta katru nedēļu, tā kā, iesaku sekot aktualitātēm un doties atpūsties, kā arī sagaidīt svētkus, Jelgavā.

Laura Skrodele, Direktore Siguldas TIC

Travelnews, sadarbojoties ar sigulda.lv un Lauras Skordeles sniegto informāciju novēroja, ka Siguldā adventes laikā sniedz plašu klāstu ar aktivitātēm. Notiks Rūķu koncerti Mākslu skolā “Baltais Flīģelis”, kur darbosies tradicionālās Rūķu darbnīcas, gaidot mazus un lielus viesus, lai kopā darbotos un muzicētu. Siguldā arī visu Decembri notiks dažādi koncerti un izstādes. Visa mēneša garumā priecēs Mini studijas audzēkņu darbu izstāde „Mana ziema”. Notiks arī mākslas studijas „Sigulda” izstāde nodarbību centrā „Namiņš”. 17. decembrī notiks arī pasākumu cikls ar nosaukumu “Satiksimies Ziemassvētkos”, kur arī priecēs pūtēju orķestru koncerts. Apkopoto informāciju par pasākumiem iesakām aplūkot mūsu portālā, lai izvēlētos sev atbilstošāko.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Rija Domus Hotel
,


Ventspils TIC
,


Siguldas novada TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.573385sec.