Viedoklis: Kādi ir galvenie tūristu galamērķi Ziemassvētku periodā?

Vēlējāmies noskaidrot, uz kādiem galamērķiem 2016.gada Decembrī vēlas braukt ceļotāji no Latvijas, kā ari, kuras valstis izvēlas citu valstu iedzīvotāji, kuri sadarbojas ar latviešu tūrisma aģentūrām.

Pajautājām ceļojumu aģentūrām, kuriem galamērķiem ir vislielākais pieprasījums pašlaik. Atbildes zemāk.

Liene Grīnberga, valdes locekle Kel Travel

Populārākie tūristu galamērķi Ziemassvētku periodā noteikti ir Tenerife un Ēģipte. Viens galamērķis, kurš kļūst ļoti populārs pēdējā laikā ir Taizeme. Ļoti liels pieprasījums mums ir tieši uz Taizemi. Ir daudz cilvēku, kuri vēlas ziemas periodu pavadīt šajā valstī. Piedāvājam arī tuvākus braucienus ar autobusu. Šajā jautājumā varu izteikt tikai savu viedokli, jo mums ir cits speciālists šiem braucieniem. Uzskatu, ka gan Lietuva, gan Igaunija ir populārs galamērķis. Nesen arī bija veiksmīgs brauciens pie Ziemassvētku vecīša uz Somiju. Ziemā nepiedāvājam ar autobusu doties uz citām valstīm, jo laika apstākļi nav atbilstoši. Vēlētos visvairāk braukt uz Maldivu salām aizbraukt Ziemassvētkos, kas gan nesanāks, taču iesaku noteikti citiem padomāt par kādu aizraujošu braucienu šajā, Ziemassvētku, periodā!

Līva Freidenfelde, Mārketinga menedžere baltic.travel

Mēs galvenokārt sadarbojamies ar uzņēmumiem un veicam dažādus biznesa un korporatīvos piedāvājumus, tādējādi, par tāliem galamērķiem nevaram spriest. Process notiek uz populārās b2b bāzes. Taču, piedāvājam ceļojumu paketes uz Rīgu, Viļņu, Tallinu. Tajās ir iekļauts viss, sākot ar pasākumiem, restorāniem, apskates objektiem, maršrutiem un beidzot ar naktsmītnēm. Ir atkarīgs no konkrētā tirgus, kurs galamērķis ir vispopulārākais. Šogad galvenie tūristu galamērķi ziemassvētku periodā  krievu tūristiem ir Rīga, taču Igauņu tūristiem, pārsvarā, populārākais galamērķis ir Viļņa. Piedāvājam arī korporatīvos pasākumus un  tur arī i jāskatās pēc klientu interesēm. Dažādām mērķgrupām būs atšķirīgas izvēles izvēloties populārākos galamērķus. Iesaku noteikti skatīties pēc tirgus pieprasījuma.

Olga Petkeviča, Direktore Atlantic Travel

Populārākie tūristu galamērķi Ziemassvētku periodā noteikti ir Tenerife un Ēģipte. Atlantic Travel piedāvā čārterreisus uz šiem galamērķiem tieši Ziemassvētku periodā un pieprasījums pagaidām ir liels. Ceļojot ar autobusu tūristi visvairāk izvēlās braukt uz Vāciju un Čehiju, lai atpūstos tieši Ziemassvētku periodā. Šie ir arī vieni no populārākajiem tūristu galamērķiem Ziemassvētku periodā. Taču arī citas valstis ir populāras. Braucieniem ar autobusiem pieprasījums arī ir, taču, vai autobusos visas vietas ir aizpildītas, mēs nevaram pateikt, to zina autobusu operatori. Travelnews iesaka arī ieskatīties Atlantic Travel piedāvājumos 2017. gadam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Uzņēmumi


Coral Travel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43660402sec.