Viedoklis: Kādi ir vispopulārākie Rīgas restorānu vīni?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus vīnus piedāvā Latvijas restorāni. Kādas ir to cenas, kuru valstu vīni ir vislabākie un to, kur tad meklēt vislabākos vīnus. Atbildes zemāk:

Uldis Brūders, Vīnzinis Restorāns 3

Restorānā 3 vislabāk ir iecienīti vecās pasaules vīni, kas ir Francija un Itālija. Klientiem ļoti patīk dažādi vecās pasaules vīni no izmeklētam vīnogām, piemēram, Brunello vīnogu vīni. Ja būtu jānosauc mūsu TOP 3 vīnu valstis, tad tās būtu jau pieminētā Francija, Itālija un Čīle. Šo valstu vīnus klienti ir iecienījuši un bieži iegādājas tieši pie mums. Vidēji, vēloties nopirkt kādu vīnu būtu jārēķinās ar 50 – 55 Eiro, taču pie mums ir arī lētāki varianti, sākot no 30 Eiro. Grūti nosaukt pašu ekskluzīvāko vīnu, taču noteikti varu izcelt mūsu šampanieša izlasi. Mums ir septiņu dažādu veidu šampanieši, dzirkstošie vīni, kuri ir ļoti populāri un klienti attiecīgi var saņemt tiešām kvalitatīvu dzērienu par iztērēto naudu.

Artūrs Bušs, vadītājs Tinto

Pie mums jūs variet atrast dažādus unikālus vīnus, kurus citur Latvijā nevar tik viegli atrast. No sarkanajiem vīniem varētu noteikti izcelt Itālijas vīnus, konkrētāk, Primitivo. Ļoti iecienīti ir arī Argentīnas vīni un īpaši izmeklētu vīnogu vīni. No baltvīniem vislabāk klienti pērk Rīsling vīnus. Vidēji klientam būtu jārēķinās ar vismaz 20 Eiro un vairāk. Bieži vien vīna kvalitāti nosaka tā vērtība. Mums ir dažādi vīni, kurus varētu saukt par pērlēm un, kā jau tika minēts, rūpīgi meklējam vīnus, kas būtu ekskluzīvi ne tikai Rīgai vai Latvijai, bet visai pasaulei. Un mūsu ekskluzīvie vīni nebūt nav ekskluzīvi tikai cenā, bet gan kvalitātē un ir iespējams nogaršot patiesām labu vīnu par saprātīgu cenu. Vislabāk ir atnākt pašiem un nogaršot vīnus klātienē.

Ivars Hermanis, Zāles pārzinis Kaļķu vārti

Restorānā Kaļķu vārti varam sniegt lielisku vīna klāstu, kuru baudīt pie dažādiem ēdieniem. No baltvīniem noteikti varētu izcelt Sauvignon Blanc vīnus no Francijas. Taču tikpat labi klientiem arī patīk vīni no Spānijas, kuru piedāvājumu var arī apskatīt mūsu mājaslapā kalkuvarti.lv. Vidēji klienti pērk vīnus aptuveni no 30 – 40 Eiro, taču ir gan lētāki, gan dārgāki vīni. Klienti arī zin, ka nākot ir jārēkinās ar šādām summām. Mēs nenodarbojamies ar vīnu importu un pagaidām neko unikālu nepiedāvājam, taču drīz pie mums varēs nobaudīt Grappu, kas ir vīna destilāts. Tādu dzērienu pagaidām neesmu redzējis citos restorānos un viesi labprāt ir aicināti nākotnē to nākt nobaudīt tieši pie mums.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21934295sec.