Viedoklis: Kur mīlošiem pāriem doties Valentīndienā?

Straujiem soļiem tuvojas Valentīndiena, laiks, kad mīlēt. Tāpēc velējāmies noskaidrot, kur svētku brīvdienās doties pāriem. Aptaujājām Jelgavu, Bausku un Saulkrastus.

Gita Memmēna, Vadītāja Saulkrastu TIC

Valentīndienā visus saldos pārīšu pie sevis gaidīs Saulkrastu ceptuve - kafejnīca “Bemberi”. Fotogrāfijā (Augstāk) var redzēt kādas sirsnīgus saldumus varēs nobaudīt svētku dienā.  Visiecienītākā vieta romantiskiem randiņiem un saulrietiem ir Baltā kāpa. Baltā kāpa ir iecienīta vieta arī jaunlaulāto vidū. Bieži tiek izvēlēta kā vieta, kur jaunie pāri mij gredzenus un dodas foto sesijās. Pielikumā foto, kur var redzēt Balto kāpu ziemā, kura tapusi vēl baltāka. Jaunatvērtais SPA salons “Klēra LUKSS” aicina palutināt vienam otru un baudīt romantiskos SPA rituālus apvienojumā ar restorāna “Saules Cafe” apmeklējumu un nakšņošanu “Saules Club” apartamentos. Pielikumā bildes iespaidam, cik romantiska un mājīga atmosfēra valda jaunajā salonā. Kafejnīcas “Cietais rieksts” Facebook lapā izsludināts konkurss, kurā var vinnēt 50 euro dāvanu karti romantiskām vakariņām. Katrs, kurš līdz 2017. gada 12. februārim (ieskaitot) būs (vai jau ir) kafejnīcas "Cietais rieksts" sekotājs, katrs, kurš būs dalījies ar ziņu par izlozi, piedalīsies laimīgo balvas izcīņā - romantiskas vakariņas kafejnīcā "Cietais rieksts" (Saulkrasti, Rīgas iela 77). Vakariņas sveču gaismā ar individuālo apkalpošanu, tiks nodrošināts, ka laimētājs ar savu otro pusīti kafejnīcas apmeklējuma laikā būs vienīgie klienti. Protams, ceram uz visskaistāko un visromantiskāko saulrietu!

Inese Turkupole-Zilpure, Vadītāja Bauskas TIC

Bauskas apmeklētājus un iedzīvotājus Valentīndienā aicinām apmeklēt trīs galvenos pasākumus, kuri pāriem ļaus izbaudīt romantiskus mirkļus. Pirmais no tiem ir Valentīndienas vakariņas sveču gaismā Rundāles pils kafejnīcā «Ozollāde», kas notiks 14.02 no plkst.16:00 – 22:00. Otrs vakariņu tipa pasākums ir Valentīna dienas vakariņas ar dzīvo mūziku kafejnīcā «Rožmalas» un trešais pasākums, kurš izvērtīsies par īstu lustīgu balli notiks 17. februārī. Respektīvi 17.02 plkst. 21:00 notiks Valentīna dienas balle atpūtas kompleksā «Miķelis». Vēl, līdz 28. februārim variet aplūkot izstādi «Mīlestība pāri visam», kura atrodas Bauskas muzejā. Šie ir galvenie pasākumi, kurus iesakām apmeklēt, taču Bauskā jūs noteikti atradīsiet arī sev tuvu pastaigu vietu vai pieturu romantiskiem dabas skatiem. Lai izdevušies šie svētki arī jums!

Liene Strazdiņa, Sabiedrisko attiecību speciāliste Jelgavas reģionālais TIC

Visromantiskākais pieturas punkts Valentīndienā Jelgavā noteikti ir Svētās Trīsvienības baznīcas skatu laukums. Šī ir viena no lieliskajām idejām, ko jūs variet darīt divatā. Arī, tradicionāli, iesakām apmeklēt kādu kafejnīcu un restorānu, kuras Jelgavā mums ir ļoti kuplā skaitā. Vēl variet doties romantiskā un divvientulīgā pastaigā pa Jelgavas promenādi vai pasta salu, no kuras paveras tiešām romantisks skats. Konkrēti Valentīndienā īpaši romantiskus pasākumus pašlaik, uz 2017. gada 30. janvāri, nepiedāvājam, taču tieši pirms mīlētāju svētkiem Jelgavā notiks starptautiskais ledus skulptūru festivāls, kurš pulcēs daudz interesentus. Ar prieku aicinām pārus apmeklēt šo festivālu tieši pirms Valentīndienas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1745801sec.