Viedoklis: No kādiem nepatīkamiem starpgadījumiem izvairīties apmeklējot viesnīcu? (Papildināts - 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, no kādiem nepatīkamiem starpgadījumiem izvairīties apmeklējot viesnīcu? Atbildes zemāk:

Evita Grāvīte, Tūrisma speciāliste Pegasus International

Cilvēks rezervē viesnīcu nepazīstamā vietā, atrod labu ceļu un cenu, veic rezervāciju. Viss norit gludi, nauda tiek izsūtīta, bet ierodoties galā, neviens par tevi nav informēts. Vēl nepatīkams pārsteigums, esam nonākuši galamērķī, rezervācija ir, bet prasa papildus samaksu, par kuru neesi zinājis. Tās varētu būt divas nepatīkamākas lietas ierodoties viesnīcā. Vai nu rezervācijas nemaz nav, vai par to tiek prasīta dubulta samaksa. Mūsu klientiem, tā ir gadījies, tāda ir dzīve un tā mēdz būt. Ko es personīgi iesaku darīt un, ko mēs cenšamies darīt, vienalga, kur mēs esam šo rezervāciju veikuši – uzreiz viesnīcā, rezervācijas sistēmām, piemēram, Booking, mēs vienmēr cenšamies pirms klienta ierašanās viesnīcā, viņiem piezvanīt. Pārjautājam vai viņiem ir šāda rezervācija, vai viss ir kārtībā ar apmaksu, vai klients tiek gaidīts. Ja ir radusies problēma, tad ir vēlams vismaz divas dienas iepriekš sazināties ar viesnīcu un risināt šo problēmu, nevis risināt problēmas uz vietas.

Anta Jokste, direktore, Estravel Latvia

Lai nerastos nepatīkami pārsteigumi, viesnīcas ir jārezervē pie ceļojuma aģentūras, kura uzņemas atbildību par to, ka viesnīca viennozīmīgi būs, piemēram, mēs vienmēr iesakām klientiem kādu viesnīcu un sniedzam par to atsauksmes. Ja cilvēki paši ir sākuši rezervēt viesnīcu un zina, ka tā lapa darbojas un ir droša, tad viņi droši var to darīt. Parasti nemēdz būt tā, ka viesnīcas nav vai, tā ir sabrukusi, ja vien rezervācija ir veikta normālā vietā. Mūsu klientiem nav gadījies nekas ārkārtējs, ir bijuši jautājumi saistībā ar brīvdienu ceļojumiem, kad neapmierina standarts vai kvalitāte, uzkopšana, vai tur, kur ir solīts numurs ar skatu uz dārzu, bet tas ir ar skatu uz pagalmu ar saimniecības ēku un atkritumu tvertnēm. Tad mums ir noruna ar klientiem, ka mums par to tiek ziņots, lai mēs varētu šo situāciju labot, kamēr viņi ir tur uz vietas. Mēs cenšamies izdarīt tā, lai klients būtu apmierināts!

Dace Pumpure, Vadītāja Ap Sauli

Rezervējot viesnīcu, nepatīkams pārsteigums varētu būt overbooking, tad, kad rezervācija ir izdarīta un viņa nav. Piemēram, ja tā nav apmaksāta, tagad populāri ir booking.com paņemt rezervāciju un maksāt ierodoties viesnīcā. Ne vienmēr visi klienti zina, ka rezervācija tiek turēta līdz sešiem vakarā. Klients ierodas vēlāk par sešiem vakarā un šī numuriņa pieejamība netiek garantēta. Ieteiktu uzraudzīt savus kredītkartes datus, jo tas būtu nepatīkami, atstāt savus datus, ne vienmēr godprātīgu darbinieku rīcībā, jo dažkārt var notikt brīnumi. Par pārējo nepatīkamo, ne vienmēr skaistas bildes spēj attēlot realitāti, bet no tā neviens nav pasargāts, tādēļ ir ceļojumu aģenti, kas dodas info tūrēs un visu apskata, jo nevīžīgas lietas neviens fotogrāfijās tev neattēlos. Mūsu klienti ceļojumos dodas sagatavoti, jo pārsteigumi rodas tad, ja klients kaut ko dara pats, piemēram, nepārbauda kartē pareizo atrašanās vietu. Lielākoties mūsu klienti ar šādiem pārsteigumiem nesaskaras!

Līga Elsiņa – Zulcena, Mārketinga menedžere Bellevue Park Hotel Riga

Lai mūsu klienti tiešām varētu just to drošības sajūtu, ka viss ir kartībā, aicinām istabas rezervācijas veikt bez starpniekiem – zvanot mums, rakstot, vai paši veicot rezervācijas Booking.com un Tripadvisor vietnēs. Veicot rezervāciju rakstiski, vienmēr aicinām viesus norādīt klienta vēlmes komentāros – lielāku gultu, lielāku gultasvietu skaitu, mājdzīvniekus vai jebkuras citas vēlmes. Vienmēr arī cenšamies izpildīt klienta prasības, ja šī persona jau uzturas mūsu viesnīcā. Ar lielāko prieku cenšamies apmierināt katra klienta vēlmes gan pirms ierašanās, gan uzturēšanās brīdī. Runājot par mājdzīvniekiem, mūsu viesnīcā ir iespēja braukt ar savu mīluli. Šādai rezervācijai gan ir nepieciešama atsevišķa samaksa. Pēc novērojumiem varu teikt, ka ļoti bieži pie mums brauc klienti ar suņiem, ar kuriem viņi tad attiecīgi dodas pastaigā pa tuvējo parku.

Aleksandrs Elsbergs - Viesnīcu operatora Mogotel (Rixwell un Wellton Hotels) Pārdošanas daļas vadītājs

Zelta likums nr. 1 - Pirms viesnīcu apmeklējuma vienmēr veikt rezervāciju, lai nerastos nepatīkami pārsteigumi ierodoties viesnīcā (visi numuri rezervēti, nav pieejama vēlamā numura kategorija, atšķiras cena utt.). Ja veiciet rezervācijas caur kādu ceļojumu aģentūru vai tūroperatoru, vienmēr izvēlaties pārbaudītas vērtības – kompānijas ar labu reputāciju. Veicot rezervāciju individuāli, vienmēr pārbaudiet jūsu ievadīto informāciju, lai nerodas kāds nepatīkams pārsteigums. Pēc mūsu pieredzes gan nav nozīmes, vai jūs veiciet rezervāciju pa telefonu, klātienē vai interneta vietnēs, jo visi šie rezervāciju veidi ir uzticami un droši. Ļoti reti ir bijuši starpgadījumi, kad klients ir ievadījis nepareizu datumu vai nepareizu mēnesi un ierodoties tikai saprot šo problēmu. Jāsaka gan, ka šāda veida problēmas mēs arī attiecīgi risinām un palīdzam mūsu klientam.

Inga Cinīte, Vadītāja Hotel TIA

Kad rezervējiet naktsmītni, vienmēr uzziniet sev aktuālo informāciju par viesnīcu. Piemēram, pie mums mājdzīvnieki nav atļauti, lai cienītu citus klientus. Taču, ja runājam par rezervēšanas veidu, tad iesaku nebaidīties no abiem populārajiem rezervēšanas veidiem – pa tiešo un interneta vidē. Jo abi rezervēšanas veidi ir labi un ar īpašām problēmām neesam saskārušies. Ļoti reti, taču klientiem gadās ievadīt nepareizu rezervācijas datumu un šādas situācijas mēs palīdzam atrisināt. Ja ceļojat ar ceļojumu aģentūru vai tūroperatoru, droši variet veikt rezervācijas caur viņiem un uzticēties viņu darbam, jo vienmēr viss notiek pareizi un droši, arī ar mūsu sadarbības partneriem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13392496sec.