Viedoklis: Kādas ir sporta līdzjutēju iespējas Rīgā?

Latvijā šodien norisināsies ilgi gaidītā futbola spēle starp Latvijas un Portugāles futbola izlasēm. Šī spēle ir radījusi teju nebijušu ažiotāžu Latvijas sporta arēnā - jau sen ir izpārdotas visas biļetes. Tāpēc travelnews.lv vēlējās noskaidrot kur vēl Rīgas sporta fani var doties atbalstīt savu izlasi, izbaudīt skaistu futbolu - un ne tikai šodien, bet arī citu sporta notikumu laikā. Vai sporta fani nesagādā kādas papildu neērtības? Un galu galā - kas spēlē starp Latviju un Portugāli uzvarēs?

Dita Mirbaha, "Mercure Riga Centre Hotel" ģenerālmenedžere

Mūsu viesnīcu tīkls, kurā ietilpst "IBIS", "Pullman" un "Mercure" viesnīcas ir galvenais atbalstītājs visām lielajām Latvijas sporta federācijām. Mēs esam vieni no viņu galvenajiem sadarbības partneriem. Piemēram, Latvijas futbola federācijai mēs esam viņu oficiālā viesnīca Rīgā! Līdz ar to, mēs noteikti esam par sportu un dažādām aktivitātēm, kas saistītas ar to. Mēs mēģinām iesaistīt gan viesnīcu viesus, gan arī aicināt cilvēkus no malas pie mums nākt un atbalstīt komandas! Novērojam, ka cilvēku interese ir ļoti liela – pagājušajā nedēļā arī translējām Čempionu līgas finālu un viss bija pilns – bija gan viesi no viesnīcas, gan arī cilvēki "no malas"! Veidojam arī speciālus piedāvājumus šādām spēlēm – un katrā reizē mēs mēģinām izveidot ko jaunu un interesantu. Uz Latvijas – Portugāles spēli mums īpašā piedāvājumā ir alus ar dažādām uzkodām. Šiem piedāvājumiem ir speciāli draudzīgākas cenas – un katrai spēlei ir kas cits piedāvājumā!

Runājot par iecienītākajiem sporta veidiem – jāpiemin, ka pie mums arī regulāri paliek sporta komandas, kuras arī bieži vēlas skatīties sporta notikumus – un tad tas ietekmē to popularitāti lielā mērā. Bet novērojam, ka vispopulārākais ir futbols! Restorāns arī ir pieejamāks, jo vasaras laikā nav banketu – tāpēc mēs nodrošinām iespēju skatīties futbola spēles. Bet noteikti sporta fani ir ļoti ļoti pozitīvi – un nav tā, ka mums šajā laikā plīstu glāzes vai kas tāds – viss notiek ļoti labā atmosfērā!

Es ļoti turu īkšķi par Latvijas futbola izlasi – un tā kā mēs arī esam Latvijas futbola federācijas draugi, tad es likšu uz to, ka Latvija uzvarēs 1:0 – lai notiek tas brīnums!


Aisma Grablovska, Folkkluba "ALA" projektu vadītāja

Pie mums gan pašu futbola spēli skatīties nevarēs, jo mums nav lielo ekrānu – tādu izvietošana īsti nesaskan ar mūsu vēlamo atmosfēru, bet pēc spēles noteikti aicinām ikvienu futbola draugu uz kādu alus kausu! Mēs arī ļoti novērojam to, ka pēc kādām lielākām spēlēm, īpaši veiksmīgām spēlēm, cilvēki pie mums nāk vairāk! Un ne tikai latvieši – arī ārzemnieki. Prognozējam, ka arī šovakar pie mums tie paši portugāļi iegriezīsies! Arī citās spēlēs, kad kāda ārzemju komanda brauc pie mums, ir ļoti novērojams, ka pilna Vecrīga ar ārzemju faniem – un īpaši pie mums. Tā kā spēles beidzas diezgan vēlu, tad vakariņu laiks arī ir beidzies un vietas pie mums ir pietiekami – cilvēki, tā teikt, nomainās!

Lai arī mums nav lielo ekrānu, uz kādiem ļoti īpašiem pasākumiem, piemēram, Latvijas hokeja izlases spēlēm Pasaules čempionātā, mēs atrodam iespēju viņus nolikt! Tomēr ikdienai tas nesaskanētu ar mūsu konceptu – negribam kļūt par tādu kā "sporta bāru"… Mums gan ir Wi-fi un cilvēki paši dažreiz nes savus datorus vai planšetes un tad skatās šos sporta notikumus. Sporta fani gan ir nedaudz skaļāki. bet tas ir pašsaprotami, jo spēles parasti notiek piektdienas vakarā un tad arī ir tāds "ballīšu" noskaņojums. Nekādas agresijas nekad nav bijušas un viss ir ļoti jauki!

Par rezultātu – es pati vēl ļoti, ļoti ceru, ka tikšu spēli vērot dzīvē, bet nu ažiotāža par šo spēli ir ļoti liela – un biļetes grūti pieejamas! Es būšu ļoti priecīga par neizšķirtu pret spēcīgo Portugāles izlasi!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.09512901sec.