Viedoklis: Kas vēl šosezon ceļojumu piedāvājumā - un vai jau pienācis laiks domāt par nākamā gada ceļojumu iegādi?

Jau vairākas reizes nācies dzirdēt, ka ceļojumu piedāvājumi šai sezonai teju kā beigušies. Tomēr kaut kam taču ir jābūt... Lai noskaidrotu ko vēl šosezon piedāvā tūrisma aģentūra "Kolumbs", vērsāmies pie "Kolumba" Mārketinga nodaļas vadītājas Lindas Možeiko. Pie viena pavaicājām arī par to, kad būtu jāpērk ceļojumi, lai brauktu nākamgad.

Kā ir ar iespējām vēl šogad kaut kur aizceļot? Ja nu cilvēks sapratis, ka ar Latvijas vasaru nav gana – vai vēlas kādas jaunas emocijas – kur "Kolumbs" viņu vēl var aizsūtīt, daudz maz atbilstošā cenā? Cilvēkiem, kam finanses nav problēma, jau nekad nav problēmu aizceļot uzreiz - kur vien sirds kāro...

Tūrisma aģentūra "Kolumbs" ik gadu ļauj piepildīt savu sapni ceļot tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju, it īpaši, kad Latvijas vasaras mūs nelutina ar īpaši siltiem laika apstākļiem. Atpūtnieki labprāt izmanto iespēju ceļot uz Eiropas dienvidiem - sezonas populārākie atvaļinājuma galamērķi ir Grieķija, Turcija, Bulgārija, Spānija, Itālija un Melnkalne.

Mūsu klientiem ir iespēja iegādāties kompleksos ceļojumus ar tiešajiem lidojumiem uz iecienītākajiem kūrortiem, kā arī, individuālo ceļojumu plānotāji, jebkurā diennakts laikā var iegādāties lidmašīnas biļetes aviobiļešu internetveikalā www.letasaviobiletes.lv no pasaulē vadošo aviokompāniju piedāvājuma klāsta. Mūsdienu steidzīgajā ikdienā šī ir lieliska iespēja iegādāties aviobiļetes ātrāk, lētāk un drošāk.

Lai gan šobrīd nav plaša izvēle maza budžeta ceļojumiem, mēs vienmēr atradīsim, ko piemērotu ikvienam klientam, jo ik pa laikam var atbrīvoties vietas vai arī piedāvātas atlaides un izdevīgākas akcijas.

Augusta sākumā ir pieejamas dažas vietas ceļojumiem uz Krētu, kur laisku atpūtu var apvienot ar Hēraklejas un Knosas pils apskati, kā arī iepazīt Mīnoju civilizācijas atstātās vēstures  liecības. Savukārt Spānijas galvaspilsēta Barselona pārsteigs ne tikai ar apbrīnojamu arhitektūru, bet piedāvās lielisku atpūtu populārākajos kūrortos ikvienam - gan mierīgas, gan arī aktīvas atpūtas cienītājiem. Maljorkas kūrorts Kala d’Ora pārsteigs ar akmeņainām piekrastes zonām un priežu mežiem pie smilšu pludmalēm, kā arī netālu esošo Mondragas nacionālo parku. Gleznainas piekrastes, zeltainas kāpas, Tauriņu ieleja, kristāldzidra jūra un daudzu gadsimtu kultūra – tas ir tieši tas, ko piedāvā pārsteidzošā Rodas sala.

Šosezon, augstā klientu pieprasījuma dēļ, lēmums par atvaļinājuma pavadīšanu ārvalstīs ir jāpieņem savlaicīgi, jo vietas tiek izpirktas ļoti ātri.

Tāpat – kā ir ar nākamo gadu – ja pēkšņi rodas apgaismība, ka ar Latvijas vasarām ir kā ir, bet pēdējā brīža piedāvājumi vasarā var arī vairs nebūt – plānojot jau nākamo gadu – kad būtu jāsāk pie "Kolumba" interesēties par iespējām iegādāties atvaļinājumu nākamajam gadam? Tā, lai ir liela izvēle un arī cena patīkama? Varbūt to jau var sākt darīt šobrīd?

Nākamā gada vasaras atvaļinājumu noteikti var sākt plānot rudenī, kad tiek izsludināta vasaras ceļojumu iepriekšpārdošana – gan cenas, gan arī izvēle būs plaša. Iepriekšpārdošanas atlaides mudina klientus laicīgāk rezervēt savu atpūtu gan klasiskos, gan arī eksotiskākos galamērķos.

Šādas kampaņas noris divas reizes gadā – izsludinot vasaras un ziemas iepriekšpārdošanas. Katru gadu klienti arvien vairāk izmanto iepriekšpārdošanas kampaņu atlaides, jo tieši tad ir īpaši izdevīgi nosacījumi ceļojumu iegādei.

Iesakam iepriekšpārdošanas akciju izmantot tiem, kas vēlas atpūsties ārpus valsts svētku laikā vai skolēnu brīvlaikos – šos periodus savlaicīgi rezervējot, ir iespēja atpūsties par izdevīgākām cenām, jo, pērkot pēdējā brīdī, vēlamais ceļojums vai viesnīca vairs nav pieejama.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.43321085sec.