Viedoklis: vai ceļojuma apdrošināšanu iegādāties tūrisma aģentūrā?

Kādas ir priekšrocības , ja ceļojuma apdrošināšanu iegādājas tūrisma aģentūrā? Kāpēc tas ir izdevīgāk un vai tas ir lētāk? Šie jautājumi tika uzdoti nozares speciālistiem.

Inita Šveide
Tūrisma firmas Baltatour pārstāve reklāmas jautājumos

Priekšrocība ir tā, ka tūrisma aģentūra sadarbojas ar vairākām apdrošināšanas aģentūrām un palīdz izvērtēt plusus un mīnusus no apdrošinātāju piedāvātajām programmām. Mūsu aģents palīdz izvēlēties optimālāko variantu. Mīnuss ir tas, ka apdrošinātāji paši sevi reklamē, tāpēc bieži vien to iegādāties tieši no pakalpojuma sniedzēja ir lētāk, bet tādā gadījumā klientam ir pašam rūpīgi jāizlasa visi noteikumi un jāmeklē sev atbilstoša programma. Ar tūrisma aģentūras starpniecību apdrošināšanas iegāde ir daudz vienkāršāka un efektīvāka, jo atrodam piemērotāko programmu katram individuāli, tādējādi klientiem nav jāuztraucas par to, vai ir nopirkta vajadzīgā apdrošināšana ceļojumam.

Sergejs Trenins
Ceļojumu aģentūras Air Tour direktors

Pirmais ieguvums klientam iegādājoties ceļojumu apdrošināšanu tūrisma aģentūrā ir ļoti liela iespēja iegūt atlaidi kopējam tūrisma produktam. Ja iegādājas vairākus pakalpojumus, piemēram, ceļojumu un apdrošināšanu, tad bieži vien kopējā tūrisma produkta summa ir mazāka nekā tad, ja apdrošināšanu un ceļojumu iegādājas atsevišķi.  Otrs ieguvums ir aģenta kompetence šajos jautājumos. Nav vienkārši nopirkt apdrošināšanu konkrētam ceļojumam, tāpēc saviem klientiem iesakām uzklausīt aģenta padomus, jo viņiem ir liela pieredze ceļojumu un apdrošināšanas jautājumos. Air Tour piemeklēs jūsu ceļojumam atbilstošu apdrošināšanu un tas ir daudz ērtāk, bieži vien pat lētāk, nekā to iegādāties tieši no apdrošinātāja.

Alīna Jasinska
Tūrisma aģentūras Sofi Tūre direktore

Es nedomāju, ka tas ir lētāk, bet vienkāršāk un drošāk. Firma strādā ar dažādām kompānijām, tāpēc varam pateikt kādi riski pastāv iegādājoties konkrētu apdrošināšanu. Kopumā apdrošināšana nav dārga, bet iegādājoties to Sofi Tūre, klients var būt drošs, ka nelaimes gadījumā mūsu tūrisma aģentūra būs vienmēr sazvanāma un palīdzēs atrisināt visas problēmas. Sofi Tūre sadarbojas ar sešām apdrošināšanas kompānijām, līdz ar to, varam piedāvāt lētāko apdrošināšanu. Katram klientam tiek nodrošināta individuāla pieeja un konsultācija, jo aģentūras darbinieki ir ļoti atsaucīgi un pretimnākoši. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16167903sec.