Viedoklis: kura no Latvijas pilsētām šogad ir vispievilcīgākā tūristiem?

Katra pilsēta var lepoties ar savu īpašo piedāvājumu. Katra vilina ar saviem labumiem, katra ne mazums arī iegulda tūrisma infrastruktūrā. Grūti ir novērtēt otru, tomēr vienmēr ir interesanti uzzināt, kā Latvijas pilsētas vērtē tūrisma profesionāļi. Šoreiz jautājām tūrisma informācijas centra vadītājiem, kuri nedrīkstēja vērtēt savu pilsētu un galvaspilsētu.

Kuras 3 Latvijas pilsētas jums šķiet tūristiem vispievilcīgākās?

Anda Iljina
Jelgavas RTC vadītāja

Rūjiena. Pilsētai piemīt īpašs šarms, turklāt te tūristi tiek ļoti laipni sagaidīti. Te ir arī daudzveidīga mākslas dzīve. Tūrisma centrā katrs tiek laipni sagaidīts, uzklausīts. Te var saņemt izsmeļošu informāciju par kultūras dzīvi un apskates objektiem. Arī Liepāja ir tūristiem īpaši draudzīga, te ir iespēja orientēties pilsētā pēc norādēm uz ietvēm.





Anda Magone
Cēsu TIC vadītāja

Man patīk Sigulda. Cilvēkiem rūp, kā sevi parādīt, pasniegt uz āru, ir ļoti laba infrastruktūra. Nekad nav dzirdēts, ka kāds būtu neapmierināts ar redzēto un piedzīvoto. Liepājā arī rūpējas par viesmīlību, gādā, lai cilvēki justos labi. Kuldīga patīk tādēļ, ka ir līdzīga Cēsīm, ar senatnes auru, upes krastā. Cilvēki ir atsaucīgi, pilsētai ir laba publicitāte. Pašvaldības budžets nosaka to, cik sakārtota ir pilsēta un kā tās vārds izskan. Latvijā ir daudz skaistu pilsētu, bet katrai ir sava rocība.




Lolita Kozlovska
Daugavpils TIC vadītāja

Kuldīga ir bagāta ar savu vēsturi, arhitektūru, bet arī infrastruktūra ir sakārtota, te ir komfortabla mikrovide. Ventspils ir draudzīga ģimenēm ar bērniem, kas iekšzemes tūrismā ir lielākais segments. Ludza pēdējos gados ir sevi pilnveidojusi. Pilsētai ir inovatīvs tūrisma piedāvājums, īpaši ģimenēm ar bērniem. Piemēram, pilskalnu var izstaigāt ar planšetdatoru rokā un ieraudzīt, kā savulaik, iespējams, izskatījās Livonijas pils. Var doties ar plostu pa upi, iepazīt Ludzas amatnieku centra veikumu, senās aroda prasmes, latgaliešu dziesmas. Pilsētas bruģī ir iestrādāts tūrisma maršruts pa pilsētu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5966661sec.