Viedoklis: kādas ir iespējas restorānā nodarbināt bērnus, kamēr vecāki ietur maltīti? [1]

Restorānu daudzveidība, lielisks serviss, izcils ēdienu piedāvājums un daudzi citi kritēriji ir svarīgi, lai piesaistītu jaunus un noturētu jau esošos viesus. Ģimenēm ar bērniem priekšroka noteikti tiek dota restorāniem, kas piedāvā iespēju bērniem darboties savā nodabā, kamēr vecāki bauda ēdienu, tādēļ jautājām restorānu pārstāvjiem, kādas opcijas ir iespējamas pie tiem.


Mārketinga vadītāja Linda Dzirne, restorāni  "Steiku Haoss", "KID*", "Ribs&Rock", "Muusu"

Restorāns KID ir īpaši piedomājis pie bērnu nodarbes svētdienās, kad branča laikā pie mums viesojas multeņu varone Minnija, kas izklaidē mazos ķiparus. Tā tuvojas Ziemassvētki, katrā no gaidāmajām adventes svētdienām mūsu restorānā būs iespēja piedalīties piparkūku cepšanā un savus darinājumus varēs ņem sev līdzi mājup. Savukārt ikdienā bērniem ir iespēja darboties atsevišķā stūrītī, kur tiem ir iespēja spēlēties ar rotaļlietām, zīmēt un radoši izpausties. Bērniem restorānā pieejama arī atsevišķa ēdienkarte. Savukārt restorānā "Muusu" bērni var izklaidēties, palūdzot mūsu viesmīļiem krāsainus Lego klučus.


Īpašniece Alija Samoilova, restorāns "Upe"

Mūsu restorānā ir izveidots īpašs bērnu stūrītis, ko mazie restorāna viesi ir ārkārtīgi iemīļojuši. Tajā iespējams rotaļāties ar Lego klučiem, zīmēt, bet absolūtu sajūsmu tiem rada mūsu siena, kas nokrāsota ar tāfeles krāsu, kur bērni radoši izpaužas ar krāsainajiem krītiņiem. Vecāki bieži saviem bērniem pie mums organizē dzimšanas dienas svinības, tādēļ šim gadījumam piešķiram atsevišķu telpu – mūsu banketu zāli, kas netraucē kopējo atmosfēru kā bērniem, tā arī restorāna viesiem. Bērniem ir iespēja izvēlēties arī ēdienus, kas atrodami tiem īpaši izveidotā bērnu ēdienkartē, par ko droši var jautāt mūsu laipnajiem un atsaucīgajiem viesmīļiem.


Radošo projektu vadītāja Karīna Krivade, restorāni  "International Rīga", "International Jūrmala", "Melnā Bite", klubs - restorāns "Sezona", beķereja "Bakeberry"

Bakeberry mūsu mazajiem viesiem piedāvā iespēju zīmēt, krāsot draudzīgā stūrītī pie galda. Esam padomājuši arī par to, lai maltītes laikā mazākie bērni var sēdēt kopā ar pieaugušajiem, piedāvājot tiem bērnu krēslus. Savukārt restorānā “International Jūrmala” ir iespējams darboties bērnu stūrītī, kur sagatavoti dažādi uzdevumi, ko var pildīt, ir iespēja arī zīmēt. Svētkos īpaši piedomājam ne vien par pieaugušo pasākumiem, bet arī par mazuļiem interesantām nodarbēm, kā, piemēram, halloween svētkos pieaugušie izbaudīja vakariņas sveču gaismā, bet bērni vēroja un piedalījās laboratorijas eksperimentos. Līdzīgi tematiskie pasākumi gaidāmi arī turpmāk.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 m 11/24/2015 17:19 Maniem bērniem ļoti patīk restorāns "Vanaga ligzda" Baltezerā, kur ir ierīkots slidkalniņš un kārtīgi padomāts par bērniem, lai gan apkalpošana un ēdiens nu tā... tomēr bērnu dēļ tur braucam!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Ventspils TIC
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.39155602sec.