Viedoklis: Kā Latvijas biroju darbinieki sevi pasargā no gripas epidēmijas?

Latvijā ir izsludināta gripas epidēmija, tādēļ šobrīd jo īpaši jāsargā sevi no saslimšanas. Jautājām tūrisma informācijas centru un biroju pārstāvjiem, kā tie stiprina savu imunitāti un cīnās pret saslimšanu šajā epidēmijas laikā.


Mārketinga vadītāja Linda Punga, Liepājas Tūrisma Birojs  

Šobrīd aktīvi un ar panākumiem pārstāvam savu vēju pilsētu dažādās tūrisma izstādēs, tādēļ mums jābūt patiesi možiem un sevi jāuztur tonusā, lai varam godam ņemt dalību tajās ar simtprocentīgu atdevi. Tā kā šajos izstāžu dalības darbos tiek ieguldīta milzu enerģija, mums īsti neatliek laiks nodoties domām par slimību, tādēļ, pirmkārt, sevi noskaņojam uz pozitīvām domām un labu garastāvokli. Papildus šim, regulāri vēdinām telpas. Kolēģe vietējo ražotāju tirdziņā iegādājusies arī ķiploku, medus un ingvera konfektes, kuras ēdam un, šķiet, arī tās pozitīvi ietekmē mūs, jo jūtamies moži un darbīgi.


Vadītāja Irēna Kjarkuža, Preiļu Tūrisma Informācijas Centrs

Šobrīd priecājamies, ka visi mūsu Tūrisma informācijas centra darbinieki ir sveiki un veseli, stipri turas pretī slimībām, kas izplatās Latvijā. Tā kā mans vīrs ir čakls bitenieks un savā bišu saimniecībā sagādājis mums medu, katru dienu uzņemam krietnu vitamīnu devu ar tā palīdzību. Paši dzeram un cienājam arī savus viesus ar piecu veidu zāļu tējām, kas kombinācijā ar medu garšo izcili. Ēdam arī ķiplokus, bet – tos gan pēc darba – mājās. Līdz šim aktīvi izmantojām pilsētā pieejamās bezmaksas slēpošanas trases, kur arī tie, kam slēpju nav, tās bez maksas varēja izmantot, lai norūdītu sevi arī sportiskā garā. Tādēļ ceru, ka sportiskās aktivitātes apvienojumā ar vitamīniem arī mūsu informācijas centru pasargās no gripas epidēmijas.


Sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Strazdiņa, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Jāsaka, ka mums paveicies, bet epidēmijas plūsmu neizjūtam un ceram uz šādu veselības noturību arī turpmāk! Regulāri veicam telpu vēdināšanu, ļaujot svaigam gaisam motivēt mūsu darba ražīgumu. Mūsu kolēģe laukos sarūpējusi un līdz Jelgavai atvedusi gardu medu, kura vērtīgās vielas un vitamīni stiprina mūsu imunitāti. Ja nu pamanām, ka kāds no kolēģiem tomēr klepo vai šķauda, cenšamies pierunāt doties mājās, lai, gluži kā ķēdītē, nesaslimst arī pārējie kolēģi. Darbu ir daudz, jo arī ziemā mums ir daudzi pasākumu, tādēļ cenšamies sevi uzturēt veselā miesā un veselā garā. Pozitīvai domāšanai noteikti piemīt milzu spēks, tādēļ tā cenšamies domāt arī šobrīd!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50184894sec.