Viedoklis: Cik populāra ir Rīgas Restorānu nedēļa?

Rīgas Restorānu nedēļa ir ļoti gaidīts pasākums gan apmeklētāju, gan pašu restorānu vidū. Šoreiz, salīdzinot ar aizvadīto rudens Restorānu nedēļu, dalībnieku skaits ir pieaudzis par vairāk nekā desmit! Jautājām restorānu pārstāvjiem, kas ir viņu trumpis šajā nedēļā un kāda ir kopējā interese par šo notikumu.

Ēdienu un dzērienu nodaļas vadītāja Elīna Kaktiņa, Restorāns "Bellevue"

Tā kā Rīgas Restorānu nedēļā piedalāmies pirmo reizi, jāatzīst, ka nebijām gaidījuši tik lielu interesi, kas, protams, priecē. Joprojām saņemam vairāk un vairāk rezervācijas. Ir patīkami apzināties, ka šī nedēļa ir īpaša ar to, ka ikvienam gardēdim tiek sniegta iespēja par patīkamām cenām nobaudīt izcili pagatavotu, noformētu un pasniegtu maltīti. Lai arī interese ir liela, uzskatu, ka lielākoties šie viesi tomēr koncentrējas uz restorānu nedēļas svētku baudīšanu, nevis kļūšanu par restorāna pastāvīgajiem viesiem. Tomēr jāatzīst, ka ar liel prieku uzņemsim ikvienu, kurš pie mums atgriezīsies atkārtoti. Tā kā Viesnīcā "Bellevue" ir divi restorāni, ēdienkarte Rīgas Restorānu nedēļā atspoguļo abu maltītēm raksturoto rokrakstu. Jau šobrīd apzināmies, ka piedalīšanās šajos gardēžu svētkos kļūs par tradīciju un noteikti būsim dalībnieki Restorānu nedēļas pasākumos arī turpmāk, lai patīkami pārsteigtu ikvienu mūsu apmeklētāju un baudītu šos svētkus arī paši.

Izpilddirektore Sandra Sirmace, Restorāns "Kaļķu vārti"

Interese par Rīgas restorānu nedēļu "Kaļķu vārtos" ir patiešām liela. Pārsvarā rezervēti ir visi galdi. Ņemot vērā, ka esam restorāns ir ar lielu platību un viesu ietilpību, šis ir ļoti labs rādītājs. Uzskatu, ka viesi, kas pie mums izvēlas baudīt maltīti, ir tieši šīs Restorānu nedēļas aktīvi dalībnieki, kas divreiz gadā izmanto lielisku iespēju par izdevīgu cenu nobaudīt izcilu maltīti galvaspilsētas labākajos restorānos. Protams, gadās pa kādam restorāna pastāvīgajam viesim, tomēr lielākā daļa klientu ir jauni. Priecājamies, ja kaut neliela daļa no šiem viesiem kļūst arī par mūsu pastāvīgajiem apmeklētājiem, kas bauda maltīti arī no ala kartes. Šogad uzsvaru liekam uz sezonālajiem pavasara produktiem un tādiem, kas nav atrodami pastāvīgajā restorāna ēdienkartē – sulas, skābenes un citi svaigi, vitamīniem bagāti produkti. Savukārt deserts ir īsts bērnības garšas vēstnesis – par to var pārliecināties katrs restorāna nedēļas viesis. Galvenā ideja ir veiksmīgi apvienot nodefinēto Latvijas un Rīgas garšu. Jāatzīst, ka visi restorānu nedēļas viesi atzinīgi izteikušies par mūsu īpaši izstrādāto ēdienkarti. Tas priecē un motivē tādā garā turpināt arī mūsu tālāko darbību.

Mārketinga un pārdošanas vadītāja Jūlija Žagunova, Restorāns "Le Dome"

Jāatzīst, ka interese par mūsu dalību Rīgas Restorānu nedēļu ir pietiekoši liela. Teju vai visas rezervācijas tika laicīgi veiktas un veiksmīgi pieņemtas. Uzskatām, ka šis ir ļoti veiksmīgi izstrādāta "LiveRiga" mārketinga programma, kas ļauj iepazīties ar dažādu restorānu īpašo piedāvājumu, skatījumu uz garšu apvienojumu. Tomēr jāatzīst, ka par pastāvīgajiem mūsu restorāna viesiem kļūst vien salīdzinoši neliela daļa. Publika, kas apmeklē Rīgas Restorānu nedēļu, vairāk tendējas uz šī pasākuma uztveršanu kā īpašiem gardēžu svētkiem, kad par patīkamu cenu var izbaudīt pasakainu restorāna piedāvāto ēdienu klāstu. Neskatoties uz to, ka cenas šajā nedēļā ir īpaši demokrātiskas, nenolaižam savu latiņu un varam apliecināt, ka gan šefpavāra izpildījums, gan pasniegšanas veids ir vienlīdz vērtīgs gan ikdienā, gan šajā īpašajā nedēļā. Ēdienkartes izstrādē šefpavārs centies rast savu interpretāciju un viņam tas patiesi labi izdevies. Priecāsimies, ja ik viesis pēc viesošanās "Le Dome" restorānā sajutīs vēlmi iegriezties, lai atzīmētu kādu īpašu notikumu vai veidotu biznesa tikšanos, baudot gardu maltīti.

Mārketinga vadītāja Una Pilmane, Restorāns "Avalon"     

Tā kā mums ir izveidota ļoti laba ēdienkarte gan tiem, kas mīl gaļas ēdienus, gan arī tiem, kas labprātāk bauda zivju maltītes, piekrišana mūsu restorāna piedāvājumam ir patiešām liela. Par prieku tiem, kas noslogojuma dēļ nevar izbadīt īpašo Rīgas Restorānu nedēļas piedāvājumu "Avalon" restorānā, šo maltītes izvēli atstāsim pieejamu līdz pat trešdienai, 2016. gada 25. maijam. Kā esam novērojuši, tad šajos gardēžu svētkos pie mums nāk gan pastāvīgie viesi, gan arī jauni klienti, kurus ceram sagaidīt arī turpmāk, piedāvājot nemainīgi izcilu piedāvājumu un sniegumu no restorāna komandas. Ēdienkartes izveidē balstījāmies uz sezonālajiem produktiem. Šefpavārs ik reizi velta patiešām lielu darbu, sagādājot jaunu un pārsteidzošu pieeju maltītes pagatavošanā, nezaudējot kvalitāti un savu īpašo pieeju. Kad ēdienkarte izveidota, rīkojam degustāciju, kurā paši nobaudām izstrādāto piedāvājumu un pēc apstiprināšanas varam bezbailīgi tajā dalīties ar mūsu restorāna viesiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51540804sec.