Viedoklis: Kur var atrast informāciju par Latvijas novadu populārākajiem tūrisma objektiem?

Sācies lielais ceļošanas gadalaiks – vasara. Tūrisma informācijas centri un biroji kļūst noslogotāki, jo sarosās ne vien pašmāju, bet arī ārvalstu ceļotāji. Jautājām Latvijas pilsētu tūrisma informācijas centru un biroju pārstāvjiem, kur atrodama informācija, kas būtu labs palīgs Latgales, Zemgales un Kurzemes dažādo objektu apskatei un to iekļaušanai ceļojuma maršrutā.

Sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Strazdiņa, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs

Par Zemgales novadā notiekošo informāciju raksta Zemgales Tūrisma asociācijas mājas lapā, tomēr katras pilsētas un novada pilnīgāka informācija gan par aktualitātēm, gan par tūrisma objektiem un vēsturiskajiem mantojumiem atrodama to tūrisma informācijas centru portālos. Ļoti labs rīks un palīgs tūrisma plānošanā ir Latvia.travel. Paši esam lieliski pārbaudījuši, ka sīka novadu sadrumstalošana nav tik efektīvs rīks, kā visu Latviju vienojoša mājas lapa, kas aicina iepazīt Latviju, ja vēl neesat to paguvuši izdarīt! Katra diena atnes ko jaunu. Jaunu kultūras centru, atjaunotu muižu vai pili, jaunatvērtu muzeju, jaunu pastaigu vietu un tūrisma maršrutu, restorānu ar mūsdienu Latvijas garšu un viesu namu. Protams, ja kāds lūdz mums sastādīt maršrutu, iekļaujot Zemgales populārākos objektus, ar lielāko prieku tajā dalāmies. Drīzumā informēsim par mūsu šīs sezonas jaunumu – bezmaksas ekskursijām gida pavadībā reizi divās nedēļās, tādēļ aicinu sekot līdzi aktuālajai informācijai!

Mārketinga speciāliste Sintija Pusaudze, Liepājas Tūrisma informācijas birojs

Kurzemes novadā savu darbu lieliski veic portāls Kurzeme.lv, kas ir Kurzemes Tūrisma asociācijas mājas lapa. Savā starpā Kurzemes reģiona tūrisma centri nekonkurē – gluži pretēji – esam labi draugi un kopīgi veidojam Kurzemi par pievilcīgu galamērķi gan Latvijas ceļotājiem, gan ārvalstu viesiem. Ikreiz tūrisma izstādēs un gadatirgos tiekamies, apmaināmies ar jaunāko informāciju un labprāt to nesam pasaulē, kad atgriežamies savos darbos. Pavisam drīz – 2016. gada 18. jūnijā Liepājā tiks atklāta šķēršļu trase "Tarzāns", savukārt jūnija beigās Liepājā tiks atvērta unikāla elektrokartingu halle, kas būs interesants objekts ikvienam aktīvas atpūtas cienītājam. Halle atradīsies gan brīvā dabā, gan iekštelpās.

Vadītāja Līga Kondrāte, Ludzas novada Tūrisma informācijas centrs

Latgalē darbu par objektu aprakstiem un ieteikumiem pamatā veic katrs tūrisma informācijas centrs, jo šobrīd mājaslapas, kas atspoguļo Latgales reģionu, tomēr vēl nav pilnīgas. Aktīvi cenšamies šo mērķi sasniegt, lai ezeru zemes reģiona mājaslapa darbotos ar mērķi popularizēt reģionu kopumā. Kamēr šis mērķis ir izstrādē, popularizējam un pozicionējam savu novadu sociālajos tīklos un Tūrisma informācijas centru mājas lapās. Ikreiz, kad kāds vēlas iegūt informāciju par Latgales apceļošanu un objektiem, kurus noteikti jāredz, esam atsaucīgi un dalāmies gan ar savas puses vērtībām, gan citu pilsētu un novadu svarīgākajiem objektiem un notikumiem. Konsultējam gan klātienē, gan telefoniski, kā arī e-pastos. Šobrīd cītīgi gatavojamies lielajam latgaļu tirgum, uz kuru aicinām ikvienu Latvijas iedzīvotāju!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.82031322sec.