Septiņas vietas, kuras vērts skatīt Google Street View

Google Street View piedāvātās virtuālās ekskursijas neapšaubāmi ir lielisks veids, kā jau iepriekš aplūkot un iepazīt vietu, kur plānojat doties – nav svarīgi, vai tā ir jūsu ceļojuma pieturvieta vai kāda interesējoša ēka šeit pat mūspusē. Taču IT giganta Google regulārie Street View interaktīvo panorāmu foto bibliotēkas atjauninājumi nu ļauj datoru, viedtālruņu un citu ierīču lietotājiem ērti skatīt tādus galamērķus visā pasaulē, kur, domājams, lemts pabūt tikai retajam ceļotājam.

Zemūdene "HMS Ocelot", Lielbritānija

Līdz ar vienu no pēdējiem atjauninājumiem Google Street View virtuālā pasaule papildināta ar panorāmas foto no norakstītas britu flotes zemūdenes "HMS Ocelot" klāja. Zemūdene, kas būvēta 1962. gadā, flotes vajadzībām kalpoja 30 gadus, taču nu noenkurota Medvejas upē netālu no Gilingemas.

Skota būda, Antarktīda

Celtne, kuru dēvē par "Skota būdu", atrodas Rosa salā, Antarktīdā. Tā 1911. gadā tika uzslieta britu Antarktīdas ekspedīcijas laikā, kuru vadīja Roberts Falkons Skots.

Stonhendža, Lielbritānija

Tiem, kas Stonhendžas monolītus nav redzējuši klātienē, tagad ir lieliska iespēja vienu no pasaulē populārākajiem tūrisma objektiem skatīt savas interneta pārlūkprogrammas logā.

Galapagu salas

Jūras lauvas, milzu bruņurupuči, jūras iguānas un citi eksotiski zemūdens iemītnieki skatāmi Google piedāvātajā virtuālajā tūrē pa Galapagu salu piekrasti.

Lielais Kanjons, ASV

Google Maps komanda ir pabijusi arī Lielajā Kanjonā. Tur tapuši vairāk nekā 9 500 fotoattēlu Street View kartes izveidei.

Venēcija, Itālija

Projekta realizēšanai bija nepieciešami vairāki mēneši, taču nu arī Venēcijas maģija skatāma Google Street View lietotājiem.

Lielais Barjerrifs, Austrālijas piekraste

Google Street View ļauj jums ienirt arī Koraļļu jūrā, lai virtuāli apjūsmotu Lielā Barjerrifa burvību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14637804sec.