BalticMiles kampaņa atzīta par vienu no inovatīvākajām 2013. gadā īstenotajām kampaņām

airlinetrends.com — neatkarīga aviācijas nozares un patēriņa tendenču izpētes aģentūra — kampaņu "Esi formā ar BalticMiles" globālā mērogā ir atzinusi par vienu no inovatīvākajām aviokompāniju mārketinga kampaņām 2013. gadā.

Kampaņa "Esi formā ar BalticMiles" tiek īstenota sadarbībā ar pasaulē vadošo sporta kopienu Endomondo, kas nodrošina bezmaksas GPS izsekošanu reālajā laikā, mudinot klientus, kuri bieži izmanto airBaltic lidojumus, uzturēt labu fizisko formu, skrienot un sadedzinot tikpat daudz kaloriju, cik jūdžu viņi nolido. Līdz ar Virgin Atlantic, British Airways, Qantas un Emirates aviokompāniju īstenotām mārketinga iniciatīvām airlinetrends.com kā vienu no sešām inovatīvākajām mārketinga idejām globālā mērogā ir izraudzījusies arī kampaņu "Esi formā ar BalticMiles".

Coalition Rewards Ltd. Rīkotājdirektors Gabi Kols (Gabi Kool) norāda: "Īstenojot programmu BalticMiles, mēs vienmēr cenšamies rast veidu, kā sniegt pievienoto vērtību mūsu programmas dalībniekiem, un esam ļoti gandarīti, ka mūsu centieni ir novērtēti. Šī atzinība mums sniedz stimulu turpināt attīstību, un esam pārliecināti, ka mūsu programmas dalībniekus 2014. gadā gaida daudzi patīkami pārsteigumi."

Endomondo Ltd izpilldirektore Mette Līkke (Mette Lykke) piebilda: "Endomondo tika izveidots, lai palīdzētu cilvēkiem īstenot veselīgāku un aktīvāku dzīvesveidu, tāpēc mēs labprāt sadarbojamies ar uzņēmumu, kas atbalsta mūsu vērtības, un ar gandarījumu sveicam programmas BalticMiles dalībniekus mūsu pasaules mēroga kopienā, kuru veido 20 miljoni dalībnieku."

 Par BalticMiles. 2009. gadā aizsāktā BalticMiles ir vadošā daudzpartneru lojalitātes programma Ziemeļeiropā, Austrumeiropā un Krievijā. BalticMiles ietver sevī visdažādākos veidus, kā pelnīt punktus vairāk nekā 30 000 vietās visā pasaulē – lidojumos, ceļojumos, viesnīcās, auto nomās, restorānos, skaistumkopšanas un SPA pakalpojumos, veselības aprūpes, telekomunikāciju un finanšu pakalpojumos, kā arī iepērkoties BalticMiles interneta veikalā, kurš piedāvā vairāk nekā 400 starptautiskus zīmolus. Sakrātos punktus iespējams tērēt bezmaksas aviobiļetēm, brīvā laika pavadīšanas aktivitātēm un piedzīvojumiem. BalticMiles arī piedāvā lejuplādēt mūziku vai izvēlēties preces no vairāk nekā 3000 preču plašā klāsta, kas ir pieejams www.balticmiles.com interneta vietnē.

Par Endomondo. Ar 20 miljoniem reģistrētu lietotāju kopš 2008. gada Endomondo ir augsti novērtēta bezmaksas mobilā aplikācija, kas pārvērš viedtālruņus ar GPS par personisko treneri un sociālo motivētāju, padara treniņus interesantākus un palīdz kļūt fiziski aktīviem. Endomondo atšķiras no citām aktivitāšu izsekošanas aplikācijām ar tās īpašo uzsvaru uz sociālu saskarsmi — tā palīdz sazināties ar līdzīgi domājošiem, veicina pieredzes apmaiņu un atbalsta kopēju mērķu sasniegšanu. Lietotāji treniņu laikā var sūtīt motivējošus ziņojumus draugiem, sacensties ar viņiem, izaicināt darbabiedrus un dalīties ar to visu savos Facebook un Twitter kontos vai Endomondo sociālajā tīklā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticmiles.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.829247sec.