10 aplikācijas tavā telefonā ērtākai ceļošanai

Mūsdienās pieejamas daudz un dažādas aplikācijas telefonos. Esam pieraduši, ka atrast vēlamo ielu vai kafejnīcu ir daudz vienkāršāk nekā iepriekš. Arī ceļošana bez mobilā telefona šķiet praktiski neiespējama, jo īpaši jauniešu vidū. Šeit apskatītas populārākās aplikācijas jūsu telefonam, kas noteikti noderēs ceļojuma laikā. 

1.    Google Translate

Šī aplikācija jau noteikti ir zināma, bet ja nu gadījumā dzirdi par to pirmo reizi, tad bez tās no savas valsts ārā nedodies. Google translate iztulkos jebkuru vārdu tavā izvēlētajā valodā, un noteikti palīdzēs pat tad, ja nezini nevienu svešvārdu.

2.    Visit Europe

Perfekts palīgs, lai saplānotu savu ceļojumu no sākuma līdz galam. Aplikācija piedāvā iedvesmojošas fotogrāfijas, video ar Eiropas skaistākajiem galamērķiem, kā arī iespēju atzīmēt vietas uz kurām dosieties un izplānot maršrutu.

3.    Airbnb

Ja nakšņošana hoteļos un viesnīcās šķiet pārāk dārga, tad Airbnb ir domāts tieši jums. Šeit iespējams atrast naktsmītni jebkurā pasaules malā, atliek tikai izvēlēties sev tīkamāko attēlu un cenu. Jāpiemin, ka šīs ir pašu cilvēku izīrētas istabas, dzīvokļi vai mājas. Pirms izlem par labu kādai no naktsmītnēm, ieteikums, izlasīt aprakstu un cilvēku ievietotos komentārus, atsauksmes.

4.    WiFi finder

Ņemot vērā to, ka mūsdienās WiFi ir katrā kafejnīcā, sava ceļojuma laikā droši izmanto iespēju un atrodi brīvi pieejamos WiFi punktus jebkurā pasaules malā.

5.    Google maps

Nevaru iedomāties savu dzīvi bez šīs aplikācijas. Mēs to izmantojam lai atrastu konkrētu ielu, restorānu vai viesnīcu gan ārzemēs, gan Latvijā. Atliek tikai ievadīt adresi un Google Maps aizvedīs līdz galamērķim.

6.    Foodspotting

Intereses pēc izmēģināju šo aplikāciju savā telefonā, bet pirmais iespaids nav diez ko labs. Salīdzinot ar Forursquare, manuprāt, aplikācija nav pietiekami ērta. Foodspotting priekšrocība ir lielā popularitāte Eiropā un lielais attēlu skaits gandrīz katram ēdienam. Iespējams, ka Eiropā tas ir daudz noderīgāks nekā Latvijā.

7.    Foursquare

Šis manā listē noteikti ir favorīts. Ļoti vienkārša aplikācija, lai atrastu lielisku vietu brokastīm, pusdienām, kafijai, desertam, iepirkšanās piedzīvojumam vai naktsdzīvei. Aplikācijā pieejamas bildes un cenu kategorija, kā arī tuvāko un populārāko vietu saraksts.

8.    Word Lens

Ja redzi kādu ceļazīmi pirmo reizi un nesaproti, ko tā nozīmē, tad risinājums ir pārsteidzoši vienkāršs. Nofotografē šo ceļazīmi Word Lens aplikācijā un saņemsi tās skaidrojumu.

9.    GuidePal

Labākie pilsētu un apskates objektu apraksti, kuriem pievienotas kartes, un tas viss darbojas arī bez interneta. Diemžēl Baltijas valstis vēl nav iekļautas šajā aplikācijā, bet ja ceļojat tālāk, tad tā Jums lieti noderēs. Fakti, populārākie restorāni, apskates objekti, pludmales un parki – par šīm vietām informāciju iegūt vari dažu sekunžu laikā.

10.    Uber

Ar šīs aplikācijas palīdzību ir iespējams izsaukt taksi vairāk nekā 50 valstīs visā pasaulē. Lai gan Latvija nav šajā sarakstā, bet lielākā daļa Eiropas pilsētu gan ir. Tāpēc, pirms dodaties ceļojumā un plānojat izmantot taksi, tad Uber noteikti jābūt jūsu telefonā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1516912sec.