Latvijas Nacionālais mākslas muzejs radījis virtuālo platformu jauniešiem

Turpmāk virtuālajā platformā zuumART regulāri tiks ievietota informācija par Latvijas Nacionālā mākslas muzeja sastāvā esošo muzeju – LNMM galvenās ēkas, LNMM izstāžu zāles Arsenāls, Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzeja, Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja, Mākslas muzeja „Rīgas Birža” jaunumiem tieši jauniešu auditorijai: zemu cenu un bezmaksas piedāvājumiem izstāžu un citu muzeja pasākumu apmeklējumam, konkursiem, mākslas nodarbībām, radošajām darbnīcām, koncertiem, lekcijām, diskusijām un citām aktivitātēm.

Platformas adrese ir www.facebook.lv/zuumART. zuumART lapā portālā Facebook jaunieši aicināti radoši izpausties – izteikt savas domas, veidot lapas vizuālo fonu, dalīties savā mākslā ar citiem, diskutēt par mākslas procesiem, izstādēm un citām ar mākslu saistītām aktualitātēm, tādējādi kļūstot par platformas līdzveidotājiem. Savukārt tie, kas nav Facebook lietotāji, ar īpašajiem piedāvājumiem jauniešiem var iepazīties arī LNMM mājaslapā www.lnmm.lv/, sadaļā zuumART.

Platformas nosaukums radies no angļu vārda zoom, kas nozīmē palielināt, pietuvināt. zuumART ir domāta kā sociālā vietne jauniešiem, kas ļauj tiem būt un kļūt pietuvinātākiem mākslas aktivitātēm un procesiem, kā arī palielināt mākslas klātbūtni savā ikdienā, apmeklējot muzeja īpašās mākslas programmas un citus pasākumus. zuumART piedāvā enerģiskiem un sabiedriski aktīviem jauniešiem daudzus interesantus atklājumus, redzesloka paplašināšanu un lielisku iespēju radoši izglītoties.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69256306sec.