Rīgas Centrāltirgus aicina kopīgi ieskandināt Ziemassvētkus

Pirmdien, 22. decembrī no 12:00 Rīgas Centrāltirgū notiks Ziemassvētku ieskandināšana, kuras laikā ikvienam apmeklētājam būs iespēja gan izgaršot, gan izbaudīt, gan arī pašam radīt svētkus!

RPAS Rīgas Centrāltirgus valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs saka: „Ikreiz pirms svētkiem Rīgas Centrāltirgū jaušama priekpilna rosība. Cilvēki novērtē, ka vienuviet pieejami daudzveidīgi, kvalitatīvi un svaigi produkti gardas un veselīgas maltītes pagatavošanai. Kas gan svētkos var ielīksmot vairāk par kopīgu ģimenes pulcēšanos mājā, kuru piepilda pašgatavotā mielasta bagātīgais aromāts. Lai pirmssvētku iepirkšanos izkrāsotu ar muzikāliem pārsteigumiem un radošām nodarbēm, dāvinām Rīgas Centrāltirgus apmeklētājiem, tirgotājiem un darbiniekiem sirsnīgu, skanīgu un gardu Ziemassvētku ieskandināšanas pasākumu.”

Jau no 12:00 visa pasākuma laikā darbosies radošās darbnīcas. Rotājumu darbnīcā ikviens varēs izgatavot savu eglīšu rotājumu un izdekorēt eglīti sakņu paviljonā vai savās mājās. Piparkūku glazēšanas darbnīcā lieli un mazi varēs radīt savu unikālo piparkūku cilvēciņu.

Visiem tiem, kas vēlēsies izgaršot svētkus, sakņu paviljonā būs iespēja apmeklēt Ventspils Tehnikuma jauno pavāru paraugdemonstrējumus, kur tiks gatavots īsts Ziemassvētku vakara cienasts. Savukārt Nēģu laukumā būs iespēja sasildīties pie ugunskura, nobaudot Sniegbaltītes gatavotu karsto ābolu ziemas dzērienu.

Lai svētki tiktu arī kārtīgi ieskandināti, visa pasākuma laikā norisināsies dažādi muzikāli priekšnesumi. Par svētku muzikālo noskaņu sakņu paviljonā visa pasākuma laika rūpēsies virtuozais ģitārists Rihards Lībietis. Ar populārām Ziemassvētku melodijām  pieskandināt  gaļas, sakņu un zivju paviljonus būs ieradies īsts Rūķu orķestris. Gaidāmi arī muzikāli Ziemassvētku pārsteigumi.

Tā kā Ziemassvētkos allaž tiek ceptas piparkūkas un bez tām nav iedomājams svētku mielasts, tad  pasākuma aklajā degustācijā tirgus apmeklētāji varēs  noteikt gardākās piparkūkas, ko iespējams nopirkt tepat – Rīgas Centrāltirgū.

Kopīgi tiks veidota arī Rīgas Centrāltirgus  “Gardēžu kluba” recepšu siena, kuru papildināt ar savu Ziemassvētku mielasta recepti aicināts ikviens.

Pasākumu vadīs un par publikas iesaistīšanu rūpēsies pati Sniegbaltīte. Visas aktivitātes pasākumu laikā bez maksas. Laipni aicinām pozitīvā gaisotnē sarūpēt svētku mielastu un iesaistīties radošās un aizraujošās aktivitātēs!

22. un 23.decembrī Rīgas Centrāltirgū un Vidzemes tirgū notiks amatnieku un mājražotāju Ziemassvētku tirdziņš.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57937813sec.