Kopta un skaista seja ir zelta vērta

Lai atrast savu unikālo labsajūtas formulu, daudzi mūsdienās pievēršas ķermeņa un gara attīrošām procedūrām, ko piedāvā daudzi SPA un skaistumkopšanas saloni. Tur sev tīkamāko relaksācijas procedūru atradīs ikviens kārtīgas atpūtas cienītājs. Travelnews.lv sazinājās ar diviem SPA un skaistumkopšanas saloniem, lai noskaidrotu jaunākās tendences un piedāvājumus SPA pasaulē, kā arī izpētītu, kādas procedūras ir iecienītākās apmeklētāju vidū.

SPA centra La Daile SPA & SPE (www.ladaile.lv) mārketinga vadītājs Kristaps Kincis stāsta, ka viņu centrā šobrīd vispopulārākās esot sejas kopšanas un pirts procedūras. „Ja salīdzina abus piedāvājumus, popularitātes ziņā tie ir līdzvērtīgi,” piebilst La Daile SPA & SPE mārketinga vadītājs Kristaps Kincis. Viņaprāt, seja ir pirmais, ko ievēro, kad sastop cilvēku pirmoreiz. Tāpēc par sejas ādas stāvokli mūsdienās tiek domāts īpaši rūpīgi. „Kopta sejas āda un rokas ir kā vizītkarte gan sievietēm, gan vīriešiem,” skaidro La Daile SPA & SPE mārketinga vadītājs. Līdz ar to, pieprasījums pēc dažādām sejas procedūrām SPA centrā, ir gana liels. Sevišķi iecienītas klientu vidū ir dažādas aroma terapijas un sejas pīlings. „Nevēlamās ķermeņa aprises iespējams nomaskēt ar apģērba palīdzību, taču sejas kopšana bieži vien saistās ar lielākām rūpēm. Sejas āda pieprasa smalku un rūpīgu kopšanu. Ja šāds paradums netiek piekopts, rezultāts diemžēl ir acīmredzams,” stāsta Kristaps Kincis. Lai sejas āda būtu skaista ilglaicīgi, ieteicams veikt kursu, kurā ietilpst vairākas sejas kopšanas procedūras. Proti, viena vai divas procedūras bieži vien nespēs sniegt ilglaicīgu un paliekošu efektu. Galvenā La Daile SPA & SPE auditorija ir sievietes vecumā no 35 līdz 50 gadiem. Kā atzīmē SPA centra mārketinga vadītājs, tas ir posms, kad sievietes sāk pastiprināti interesēties un aizdomāties, kā pēc iespējas ilgāk saglabāt jaunības dienu skaistumu. Lai gan La Daile SPA & SPE darbojas vien gadu, centrā ik pa laikam tiek ieviesti dažādi jauninājumi, lai iepriecinātu un dāvātu patīkamas emocijas saviem klientiem.

SPA studijas Daba Spa (www.dabaspa.lv) vadītāja Viktorija Kurakina stāsta, ka šī brīža modes kliedziens esot Oxygen botanicals sejas procedūra pret novecošanu. Jāpiebilst, ka tā ir paredzēta ne vien sejai, bet arī dekoltē zonai. Veicot procedūru, tiek izmantota skābekli saturoša kosmētika vien. Oxygen botanicals rezultāts ir dziļa sejas ādas mitrināšana, barošana, liftings, kā arī ādas toņa izlīdzināšana. Procedūras laikā speciālists veic maigu sejas ādas pīlingu, masāžu ar hialuronskābes želeju un multivitamīnu sērumu, kas uzlabo asinsvadu stāvokli. Vizītes noslēgumā seja tiek pārklāta ar atjaunojošu un nomierinošu masku. Oxygen botanicals procedūra ir īpaša ar to, ka tā ir paredzēta gan vīriešiem, gan sievietēm, gan grūtniecēm. „Šis ir salīdzinoši jauns pakalpojums, kas tikai nesen ienāca Latvijas SPA un skaistumkopšanas tirgū, taču jau paspējis iegūt atzinību,” piebilst Daba Spa vadītāja Viktorija Kurakina. Viņa piebilst, ka sejas procedūras biežāk izvēlas sievietes, kas ir vecākas par 40 gadiem. Proti, sasniedzot šo vecuma slieksni, sejas ādas kopšanas jautājums kļūst vairāk aktuāls. „Mums ir 15-20 pastāvīgie klienti, kas ir izmēģinājuši pilnīgi visus mūsu sniegtos pakalpojumus. Taču daudz ir tādu, kas nav paspējuši izbaudīt Daba Spa sniegtos labsajūtas rituālus,” pauž Viktorija Kurakina. Līdz ar to, nākamo pus gadu jauni piedāvājumi SPA studijā Daba Spa netiek plānoti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.542243sec.