Londonas lidosta atklāj dīvainākās un visbiežāk konfiscētās lietas

Vai kādreiz esi nonācis līdz lidostas mantu pārbaudei un secinājis, ka pārvadā kārumus zirgiem, pūkainus rokudzelžus vai vairākas tunča bundžiņas? Londonas lidosta saka, ka kādam tā noteikti ir noticis, publicējot sarakstu ar pēdējo 12 mēnešu laikā visbiežāk konfiscētājām un dīvainākajām lietām.

Pirmo vietu visbiežāk konfiscēto lietu sarakstā ieņem sniega bumbas. Šis populārais un ar ūdeni pildītais suvenīrs bieži vien neatbilst lidostu noteikumiem, jo rokas bagāžā var būt tikai 100 ml šķidruma. Mēneša laikā tiek konfiscētas aptuveni 12 sniega bumbas.

Vēl viena pārsteidzoša lieta, kas cilvēkiem lidostās tiek atņemta, ir pūkaini roku dzelži. Aptuveni divi pāri roku dzelžu tiek konfiscēti katru mēnesi.

Vēl viens tops, ko lidosta publicēja, ietver visdīvainākās konfiscētās lietas. Šo lietu topa virsotnē ir vairāk kā 51 tūkstotis nedeklarētu eiro.  Taču drošības darbinieki ir konfiscējuši tunča bundžiņas, četrus zirgu kārumu iepakojumus, fondī dakšiņas, marinētus pipargurķīšus un luksus suņu šampūnu.

Pat, ja somā netiek pārvadāts nekas dīvains vai neierasts, aptuveni vienam no astoņiem cilvēkiem Lielbritānijā tik un tā kaut kas tiek konfiscēts, vēsta Londonas lidostas veiktais pētījums.

Pilnais neierasto konfiscēto lietu saraksts – 51 tūkstotis eiro, Aesop luksus suņu šampūns (500ml), Hamleys burbuļpūšamais, Horselyxx (kārumi zirgiem), Play-Doh My Little Pony poniji, fondī dakšiņas, Waitrose pipargurķīši, John West tunča bundžiņas, josta, kas pagatavota no ložu apvalkiem (aksesuārs) un koka gaļas āmurītis.

Pilnais visbiežāk konfiscēto lietu saraksts: sniega bumbas, ievārījumi, tualetes piederumi, Nutellas šokolādes krēms, marinēti gurķi un citi dārzeņi, olīveļļa, vīns, alkoholiskie dzērieni, marmite  (ēdiens no rauga ekstrakta), pūkaini roku dzelži.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.0757761sec.