Uzzini par galamērķiem, ko apmeklēt viesojoties Rio

Tā kā šogad Olimpiskās spēles notiek Riodežaneiro, tad, iespējams, vairāki ceļotāji par savu galamērķi šovasar izvēlas tieši šo pilsētu. Taču, lai nebūtu tikai jāpriecājas par sportistu startiem, noderīgi apskatīt arī citas vietas un izmantot visas iespējas, ko vien Riodežaneiro tuvākā apkārtne var piedāvāt.

Ilha Grande

Ar saviem pastaigu maršrutiem un izolētajām pludmalēm, šī tropiskā paradīze un izbijusī pirātu mājvieta ir lielisks veids, kā atgūties pēc Rio trokšņiem un burzmas.  Salas Ilha Grande blīvie meži jau vairākus gadsimtus nav īpaši mainījušies, tāpēc  šobrīd mazās saliņas galvenais bizness ir ekotūrisms.

Uz salas nav mašīnu un galvenais uzsvars tiek likts uz dažādiem citiem pārvietošanās veidiem – pastaigām, peldēšanu un smaiļošanu. Ir iespējams izīrēt arī laivas, lai salas skaistumu un dažādās pludmales varētu izbaudīt arī no cita skatu punkta. Salas populārākā pludmale Lopes Mendes regulāri parādās Brazīlijas labāko pludmaļu sarakstos, kā arī nokļūšana līdz tai ir gana interesanta. Lai nokļūtu šajā pludmalē jāizīrē laiva un jādodas 20 minūšu garā braucienā pa džungļu upi.

Paraty

Četru stundu ilgs brauciens uz rietumiem no Riodežaneiro ceļotājus aizvedīs uz ainavisko Kostu Verdi (Costa Verde) un mazo pilsētiņu Paraty. Šī pilsētiņa ir lielisks galamērķis ikvienam, kurš vēlas redzēt koloniju laika Brazīliju – bruģakmens ielas un koka ēkas.

Pilsēta ar savu labi saglabāto vēsturisko izskatu, labajiem restorāniem, kafejnīcām, mūziku un festivāliem pievelk tūristus no visām pasaules malām. Tā arī ir lieliska vieta, kur apmesties, lai izpētītu apkārtesošās teritorijas, jo netālu no tās ir teju 300 pludmales un 65 salas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43814683sec.