Londonā atklāta pikanta sauļošanās terase nūdistiem (video)

Ja laika apstākļi Latvijā ir diezgan mainīgi, tad briti galīgi nesūdzas un sper soļus aizvien tuvāk tam, lai iespējami vairāk pietuvotos siltajiem saules stariem ne vien peldkostīmos, pikantos bikini un peldbiksēs, bet arī… pilnīgi kaili.

Londonā atklāta pirmā jumta terase nūdistiem, kurā ikvienam tās apmeklētājam pieejams brīvdabas bārs, sauļošanās zonas un lieliska iespēja baudīt pasakainu panorāmu, vērojot Bigbenu un Vestminsteras abatiju.

Tie, kas jūtas gana brīvi un nekaunas terasē atrasties kā no mātes miesām nākuši, var izmantot terasē pieejamās atrakcijas – spēlēt bumbu, lēkāt uz batutiem un darīt vēl daudz un dažādas atraktīvas lietas.

Ikviens, kas ir gana drosmīgs šīs vasaras karstākajam piedzīvojumam Londonas nūdistu terasē, kas atrodas gandrīz 19 metru augstumā, var pieteikties šeit.

Nūdismu jeb natūrismu dēvē par kustību, kas aizstāv kailumu gan privātajā, gan publiskajā telpā. Starptautiskā Natūristu Federācija skaidro, ka katrā valstī ir savs nūdisma veids, un pat katrai nūdistu biedrībai vai klubam ir savas raksturīgās iezīmes.

Par to, no kurienes īsti cēlusies nūdisma filozofija, vēsta vairāki avoti, bet galvenokārt tiek uzskatīts, ka pirmsākumi meklējami Vācijā, kur jau 20. gadsimta sākumā tā saucamā brīvā ķermeņa kultūra kļuva par veselīga dzīvesveida sastāvdaļu. Tika uzskatīts, ka dabiski kails ķermenis pievērš mazāku uzmanību un kairinājums nav tik liels, kā vērojot daļēji apsegtu ķermeni. Mērķis bija pieradināt cilvēkus pie kailuma, tādējādi pārveidojot tikumiskos uzskatus. No Vācijas šī ideja pārceļoja uz Angliju, Kanādu un ASV. Nūdisma piekritēji Latvijā sāka aktīvi darboties tikai 20.gs 30.gadu sākumā, bet tolaik sabiedrības attieksme pret šo kustību bija noraidoša.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06598282sec.