Horvātija kļuvusi par pasaulē meklētāko ceļojumu galamērķi internetā

Meklētājprogramma "teflSeach" publicējusi datus par populārākajiem brīvdienu galamērķiem, ko internetā meklē cilvēki visā pasaulē. Aptauja secināts, ka TOP augsto pirmo vietu ieņem Horvātija.

Horvātija ir īsts ceļotāju saldais ēdiens - te valda ļoti maigs Vidusjūras klimats un ceļotājs priecē daudz saulainu dienu gadā. Vairāk nekā 1200 zaļu un akmeņainu salu ir atradušas sev mājvietu Adrijas jūrā. Horvātija stiepjas 1000 km garumā no ziemeļiem uz dienvidiem gar Adrijas jūras krastu, un viena no skaistākajām šīs valsts rotām ir jaukās romiešu, venēciešu laikā celtās mājas. Šī mazā valsts ir īsta kontrastu zeme. Tā nedaudz atgādina Ungāriju, Itāliju un Franciju ģeogrāfiskā stāvokļa un klimata dēļ, bet īstu šarmu piešķir Horvātijai piederošās salas. Ziemeļdaļā atrodas plaši līdzenumi, kas mijas ar kupliem mežiem Dināru kalnu ielokā.

Kā nākamie populārākie galamērķi, par kuriem interesējas pasaules iedzīvotāji, ir Grieķija, Turcija, Taizeme, Spānija, kas savu popularitāti gūst tieši skaisto pludmaļu dēļ. TOP10 noslēdz Itālija, Kuba, Portugāle, Malta un ASV.

Protams, izdalot interesi pa meklētāju izcelsmes valstīm, rezultāti atšķiras. Piemēram, amerikāņi galvenokārt interesējas par ceļojumiem uz Lielbritāniju, Meksiku un Kubu. Savukārt briti meklē sekojošās valstis – kā populārākā ir pašu valsts – Lielbritānija, kurai seko Taizeme, Turcija, Austrālija un Meksika.

Austrālieši visbiežāk interesējas par Fidži, Jaunzēlandi, Taizemi un Vjetnamu. Ķīnieši labprātāk savus ceļojumu piedzīvojumus meklē Taivānā, Taizemē, Japānā, Filipīnās un Krievijā.

Taču paši Horvāti, kas dzīvo pasaules meklētākajā galamērķī, visbiežāk meklē informāciju par atpūtas iespējām Maldivu salās, Taizemē, Maltā, Grieķijā un Kubā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.877918sec.