Tūristiem Peru tiek piedāvāta ciemošanās salā, kas pilna ar jūras lauvām (video)

Vairāki uzņēmumi Peru saviem ceļotājiem piedāvā veidu, kā padarīt savas brīvdienas neaizmirstamas – caur trakojošiem viļņiem doties uz salu, nelielu klinti, kas pilna ar saules gaismu baudošām jūras lauvām.

Tā kā jūras lauvu apskate Peru nav nekas neierasts, to tūristiem piedāvā vairākas kompānijas, vairākās Portugāles vietās. Ieejot mājaslapā tripadvisor.com ir iespējams atrast ne vienu vien jūras lauvu apskates vietu. Piemēram, viena no šādām vietām ir Palomino salas, netālu no Sanlorenco salas, kur, dodoties pāri trakojošiem viļņiem, ir iespējams nonākt jūras lauvu pārņemtā mazā akmens saliņā. Netālu no šīs saliņas ir iespējams lēkt ūdenī un nopeldēties kopā ar ziņkārīgākajām jūras lauvām, kas labprāt pašas piepeld klāt atbraukušajiem viesiem.

Taču jāņem vērā, ka šāds piedzīvojums ir gana ekstremāls un arī atsauces par to ir dažādas. Viens no tripadvisor.com lietotājiem viesošanos pie jūras lauvam nodēvē par nenovērtējamu iespēju, taču kāds cits sūdzas par to, ka lielo viļņo dēļ pusei no laivas pasažieriem palika slikti un, lielā jūras lauvu skaita dēļ, apkārt mazajai salai bija izveidojusies nepatīkama smaka. Ekskursijas novērtējums tiek turpināts ar to, ka kaut gan jūras lauvu apskate bija interesanta, tā nebija tik interesanta, lai braucienam veltītu četras stundas. Kā arī visa ekskursija bija spāņu valodā, tāpēc ekskursanti ne vārda nav sapratuši.

Šo skarbo apstākļu dēļ visiem ceļotājiem tiek ieteikts rūpīgi apsvērt savu dalību šajā ekskursijā. Jāsaprot, ka ekskursijas galamērķis ir liela klints, kas kalpo kā jūras lauvu dabiskā mītnes vieta. Brauciens nebūs ļoti komfortabls un blakus klintij neatradīsies kafejnīca, kur iedzert kafiju. Tāpēc, ja ērts atpūtas krēsls ir svarīgāks par jūras lauvām, un ir skaidrs, ka tik smags brauciens nebūs pa spēkam, labāk tomēr izvēlēties kādu citu atpūtas veidu.

Taču, ja nu tomēr sadūšosies šim grūtajam braucienam pie jūras lauvām, mājup noteikti dosies ar neaizmirstamu pieredzi un skatu, ko nekur citur izbaudīt nav iespējams.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16390991sec.