Dienvidkorejas iedzīvotāji glābjas no karstuma ledus muzejā

Dienvidkorejas galvaspilsētas Seulas iedzīvotāji ir atraduši veidu, kā veiksmīgi izvairīties no karstuma viļņa, kas pēdējā laikā ir apņēmis valsti. Lai izvairītos no karstuma, cilvēki dodas uz ledus muzeju.

The Trick Eye and Ice muzejs piedāvā viesiem iespēju atpūsties telpā, kas pilnībā veidota no ledus. Istaba aprīkota gultām, sienām, galdiem, krēsliem un pat rūpīgi no ledus izgrebtām klavierēm.

Muzeja telpās temperatūra visu laiku ir mīnus desmit grādi pēc Celsija, tāpēc tā ir lielisks galamērķis ikvienam, kurš vēlas aizbēgt no vasaras karstuma, kas šobrīd valda pār Seulu. Pēdējo nedēļu laikā Dienvidkoreja ir piedzīvojusi rekordaugstas temperatūras - vidējā dienas temperatūra svārstās no +25 līdz +36 grādiem pēc Celsija.

Šo muzeju vērts apmeklēt ne tikai aukstuma cienītājiem, bet arī tiem, kam sirdij tuva ir māksla. Daļa no muzeja ir mākslas galerija, kurā izstādītas galerijas, kas veidotas ar īpašu metodi. Gleznām izmantota trompe l’oeil tehnika. Tā galerijas apmeklētājiem rada ilūziju par to, ka izstādītie mākslas objekti veidoti trijās dimensijās, kaut gan patiesībā šie objekti ir tikai divās dimensijās. Apmeklētāji var kļūt par daļu no šiem mākslas objektiem, ieņemot pozas, kas saskan ar apskatāmo objektu, tādējādi radot ilūziju, ka viņi ir daļa no konkrētā mākslas darba. Muzejs piedāvā arī speciālas programmas programmas pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem, kas palīdz uzzināt vairāk par mākslu un tehnoloģijām, kas izmantotas, lai radītu šos mākslas darbus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14043498sec.